Milyen iskolákat kell elvegeztem ahhoz hogy 120 nettó ágazati bért kereshessek?
Figyelt kérdés
Ez életem alma kérlek segítsetek, ha ismerték valakit aki ennyit keres kérlek szóljatok neki2018. okt. 12. 10:37
31/43 anonim válasza:
Vecsés. Kb. egy óra vonattal, de a szolnoki lakcímem alighanem kizáró tényező lenne.
32/43 anonim válasza:
Nekem is szolnoki a lakcímem, akkor földiek vagyunk :D De én albiban lakok (még) Pesten, de nincs bejelentett lakcímem itt, de mikor anno jelentkeztem beírtam az albérlet címet.
Akkor ha valaki Pest környéki és érdekli írjon :)
33/43 anonim válasza:
Engem érdekelne. Mik az elvárások ?
34/43 anonim válasza:
Sajnos kiesek én is, Szegeden élek, innen még messzebb van Vecsés.
35/43 anonim válasza:
22: igazad lehet, hogy kamu, egy másik kérdésnél a 73%-os írta: "Én export vezető vagyok logisztikai cégnél, bruttó 550es nettóm van, bár most megyek szülni, így más kapja meg egyelőre a pozíciómat"
36/43 anonim válasza:
persz h kamu 550 brutto na persze ilyen szarkamut en is tudok irni... 850 netto /ho. tessek.
37/43 anonim válasza:
Nettó 120 mekkora álom! Ennyibe kerül csak az albérletem havonta.
38/43 anonim válasza:
Nem álom. Sajnos ez a nagy magyar valóság. :(
40/43 anonim válasza:
Sajnos Kelet-Magyarországon élek, itt már 150 nettót túlórázva, tapasztalattal 3 műszakban hajtós helyen lehet megkeresni szakmánymunkaként, leendő diplomásként örülni fogok 140 nettónak..... Asszem a magyarok 42%a keres 130 nettó alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!