Milyen iskolákat kell elvegeztem ahhoz hogy 120 nettó ágazati bért kereshessek?
"3: Helyileg merre található ez a cég? Végzettségem ugyan nincs hozzá, de érdekel a szállítmányozás, könnyen tanulok, a munkaidő is ideális lenne."
Ne túráztasd magad kamu az.
De oké én is várom akár privátban hol van ez a cég?
Néc cím telefonszám kontaktszemély neve.
Megyek jelentkezni sőt nekem még egy ide passzoló OKJ-m is van (Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tanfolyam
OKJ 54 841 11)
Na hol kinél kell jelentkezni?
"Akkor veletek van valami baj :D"
Többen átnézték az önéletrajzom, semmi kivetnivalót nem találtak benne. Arra jutottunk, hogy erre katasztrofális a munkaerőpiaci helyzet, nehéz fizikai munkásokból van hiány, nem nőknek való irodai munkából, amúgy gazdasági diplomám van, meg pénzügyi-számviteli okj-ém. A szállítmányozás engem is érdekelne, szerettem volna a munkaügyi által finanszírozott tanfolyamra jelentkezni még szeptemberben, de mostanában nem indul :(
" szerettem volna a munkaügyi által finanszírozott tanfolyamra jelentkezni még szeptemberben, "
Minek.... hogy legyen + 1 papír a fiókban ami semmire se jó?
Vecsés (De BKV megálló mellett)
Írjátok meg ha valamelyikőtöknek jó.
"Minek.... hogy legyen + 1 papír a fiókban ami semmire se jó?"
Sosem tudni. Az azért hiányzik, hogy emberek között legyek, meg valamit csináljak a háztartáson kívül.
Ezt mégis miből szűrted le kérdező?
70-et kaptam közmunkában, tízéves tapasztalattal. Jelenleg sincs nagy igényem, nekem a minimálbér is jól jönne, ha végre alkalmaznának valahol, ami akár egy árufeltöltői munka is lehetne, de hiába jelentkezem, vissza se jeleznek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!