Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozik, vagy dolgozott...

Dolgozik, vagy dolgozott valaki Hollandiában? 2600€ reális ottani fizetés?

Figyelt kérdés
Kaptam egy lehetőséget, hogy kint dolgozzak. Fizetik a szállásom és a kinti biztosításokat is. Nem dohányzok, nem vagyok az a bulizós ember. A 2600€ az nettó.
2018. okt. 11. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
13%

Hülye a kérdés. Tehát feltételezem nem vagy túl sok ésszel megáldva, ezért neked még túlfizetett is valószínűleg.

Egy szóval sem említetted milyen munkáért... Van ismerősöm aki nettóban megkeresi ennek 2-3 szeresét, csak ő senior fejlesztő.

2018. okt. 11. 14:49
 2/6 A kérdező kommentje:
CNC programozó. Amúgy nyugodtan vedd torokra az ismerősöd f@$zparaszt
2018. okt. 11. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
28%

Hogy ne lenne jó?

Egyébként az első az balázska, az oldal alkoholista lúzere.

Itt el is ismeri, hogy az anyja tartja el:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__95..

Jah, és nehogy bevedd hogy belsős infója van.

Az életre alkalmatlan...

2018. okt. 11. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
38%—os idiótának mindenhol fejlesztő ismerősei vannak, bár elmondása szerint ő már itt is milliókat keres 2 szolizás közt. Az sem igaz, amit kérdez.
2018. okt. 11. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Laikusként azt mondom neked, ez az összeg nettóban teljesen jó. Lehet később még többet is kapnál.

De tedd fel magadnak a kérdést, az itthoni fizetéstől nem minden EU-s jobb? Még ha 1000 euro lenne is legalább 1.5x annyi mint az általános fizetség MO-n...

Ja, és kaján, alap költőpénzen kívül szerintem el tudsz tenni bő 2000 eurót havonta.

2018. okt. 11. 15:53
 6/6 anonim ***** válasza:
25%

En itthon kapok ennyit forintban, nem is tervezek kimenni. Mondjuk nem is egyszeru melos vagyok.

Mellesleg realis fizetes.

2018. okt. 11. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!