Túlóráznátok úgy, hogy nem fizetik ki?
Figyelt kérdés
Annyi munkád van, hogy nem tudod 8 óra alatt megcsinálni, de ki nem fizetik, max lecsúsztathatod. Dolgoznál pluszban munkaidő itán otthon is, úgy, hogy azt mondják kifizetve úgysem lesz?2018. okt. 11. 08:01
1/10 anonim válasza:
Nem. Volt egy időszak, mikor hülye módjára így csináltam, mert annyi volt a munka, de nem érte meg. Inkább benn ültem az irodában 10-12 órákat, mert azt le lehetett csúsztatni, de az otthoni munkavégzést csak vatikáni valutában fizetik ki.
3/10 anonim válasza:
Egy percet sem.
Most kifizetik a túlórámat, elég jól, így boldogan.
5/10 anonim válasza:
Otthonról semmiképp nem dolgoznék, viszont ha az irodait le lehet csúsztatni, akkor ésszerű keretek közt bevállalnám. Viszont, ha állandóan be van úszva az ember és nincs alkalma se lecsúsztatni, akkor nem vállalnám be.
7/10 anonim válasza:
Igen, szakmai fejlődés érdekében + szeretem is csinálni.
8/10 anonim válasza:
Csináltam, mert nem fertem bele a 8 órába. Akkor mentem haza, amikor végeztem a munkámmal. Akkor azonban se kutyám, se macskám nem volt. Fiatal voltam, egyedülálló és terhelhető.
9/10 anonim válasza:
Attól függ, ha van értelme, mert ha ezért kapsz valamit, előreléptetést esetleg, valami pluszt, ha felettesed jól kezeli, akkor megérheti. Ha csak munkába hajszolnak, akkor nem tenném meg.
10/10 anonim válasza:
Haza munkát soha ne viszek, ez nálam törvény.
Egyébként csináltam a túlórázást, de csak addig, amíg jól be nem tanultam a feladataimat.
Utána már nem. Ami nem fél bele 8 órába, az marad a következő napra még akkor is, ha határidős a dolog. Mivel amúgy is az összes határidős és mindig sürgős.
Érdekes, mégsem állt meg a világ, haladtak az ügyek.
A "rohantatás" mai népbetegség.
"Letisztulva", nyugodtan végzem a munkám (nincs kávészünet és társai sem), és többet megcsinálok így, mint amikor állandó készenlétben, feszültségben dolgoztam a határidők miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!