Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik benne vannak ebben a...

Akik benne vannak ebben a Forever bizniszben, nekik valóban ennyire megéri a mai napig? Felmerült bennem a kérdés, latván néhány ismerősömet, akik tényleg sikeresnek bizonyulnak, de mi ennek a titka? És hol a csavar?

Figyelt kérdés

Van több foreveres ismerősöm, főként kisbabas anyukák, egyiküktől már vettem is régebben termékeket. Azóta nem, mivel drágák,szerintem. Bevett egy két ilyen foreveres csoportba mint Go4 dreams meg ilyenek. Nem vagyok aktív tag, csak látok posztokat és azt látom hogy hű meg ha, meg minden happy szuper, önmegvalósítás, siker, csapatepites wellness szállodában, a másik posztban a csak Arizonabol jelentkezik. És természetesen mindent a Forevernek köszönhetnek. Hát elgondolkodtató... Bár én tuti egy terméket sem tudnék eladni mert a családom mikor meghallja ezt a Forevert csak nevet, az ismerősök sem nagyon engedhetik meg a 10 ezres gélt és társait. Idegenekre rátukmálni bármit, az meg nem az én világom. De ez az egy két ismerősöm aki ebben benne van sem az a tipikus ráerószakolós. Kérdeztem már, hogyan csinálják hogy ebből megélnek de igazán választ nem kaptam rá, csak hogy 'gyere te is és meglatod és milyen szuper minden...'

Van itt köztetek olyan aki csinálta, csinálja és konkrétan le tudná írni hogy mégis hogy lehet a mai világban, hogy eladsz 1-2 ilyen cuccot és hopp itt a siker. Ennyire jó üzletember mindenki? 😁Olyanok válasza is érdekel akik hagyták a francba az egészet mert nem érte meg.

2018. okt. 9. 14:08
1 2
 11/16 anonim válasza:
69%

Ne szívassatok már. Én nem eszem semmilyen vitamint, de nagyon orvoshoz sem kell menni. Zöldség, gyümölcs, zsíros kenyér és olyan leszel mint a makk.

A hajléktalanok csak isznak, nulla vitamin és még meg sem fáznak, bírják a mínuszokat is.

2019. máj. 16. 17:06
 12/16 anonim ***** válasza:
40%

@# 11/11

megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?

Az első 40 évemben én sem szedtem semmilyen vitamint, pia, cigi, ülőmunka és semmi bajom sem volt. Csak 40 éves korom után kezdődtek el a gondok. Azóta bizony szedem a vitaminokat.

Mellesleg még nem sok 70-80 éves hajléktalant láttam. Legfeljebb csak úgy néztek ki.

2019. máj. 17. 08:30
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

"Horvátországot a cég a kezdőknek adja ajándékba (természetesen a fizetésükön felül), olyanoknak, akik épp elkezdték az üzletet, s 4 hónapig beletesznek az üzletbe átlag napi 1-2 órát. A kicsit komolyabbak idén már kétszer kaptak USA-nyaralást"

Ez is kamu a javából.

Ajándék... aha. El ne higgye senki, aki idetéved. Baráti pár belevágott, ők tényleg évek óta csinálják, család, gyerek, munka mellett. Annyi hasznuk van, hogy nyernek vele pár ezret havonta.

Szerintem több, mint 10 éve csinálják, de USA nyaralásról a büdös életben nem esett szó.

Egyszer, az elején valóban el tudtak menni a céggel görögországba, miután befizették az önrészt. Ők is ezt nyereménynek élték meg, meg hú de szerencsések, mert a nagy részét nem kell kifizetni. Így volt tálalva... Bekamuzták, hogy ez az út ennyit meg ennyit ér, és nekik csak a töredékét kell hozzátenni.

Közben egy valódi görög út lényegesen olcsóbb volt, mint az ő önrészük! :D

Abból az önrészből a felső vonaluk ingyen utazott, de ezek az emverek elhiszik, hogy ha egy 40 ezres útra azt mondod, 150 ezer, de neked "csak" 70-et kell befizetni, akkor jól jártál.

hihetetlen, mennyi birka ember van, akik nem gondolkoznak.

Még hogy a saját céljaidért dolgozol, nem a főnököd céljaiért? :D

Ugye ez vicc akart lenni?

Aki egy icipicit is kapcsolatba került a dologgal, az tudja, hogy feletted van egy csomó szint, és mind jutalékot kap a te munkádból, ergo ők nulla munkával pénzhez jutnak a TE munkádból.

Könyörgöm, legalább ne hazudozzatok már erről a fstalicska rendszerről, verjétek át, akit tudtok, aztán jóccakát!

2019. jún. 11. 20:19
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

No, hát akkor tisztázzunk pár dolgot!

Biztosan nem arról írsz, amiről én.

A Forevernél a cég által a teljesítményért cserébe adott utaknál nincs önrész. Annyira nincs, hogy a cég még költőpénzt is ad, amikor megérkezel.

Tehát, vagy nagyon összekevertél valamit, vagy azt sem tudod, melyik rendezvényen vagy.

Két eset lehetséges, vagy megcsinálod a kiírásban foglaltakat, vagy nem. Ha teljesítetted, akkor ingyen utazol, s ajándékcsomagot kapsz, benne költőpénzzel. Ha nem teljesítetted, akkor semmit nem kapsz. Max a saját költségeden utazol. Nincs önrész meg nem önrész.

Olyan meg végképp nincs, hogy a felső vonalad a te önrészeden utazik.

A teljesítményed a számítógép számolja, ha csak 0,001 pont hiányzik a kiírásban szereplő pontszámból, nem utazol a cég költségén.

"Aki egy icipicit is kapcsolatba került a dologgal, az tudja, hogy feletted van egy csomó szint, és mind jutalékot kap a te munkádból, ergo ők nulla munkával pénzhez jutnak a TE munkádból."

Aki egy icipicit is kapcsolatba került a dologgal, az tudja, hogy ez mekkora kamu.

Fölötted biztosan nincs "egy csomó szint", amelyik részesülne a munkádból. Van néhány valóban, amelyik annyi jutalékot kap, amennyi érdeme van a te forgalmad létrejöttében, de azt nem te fizeted, s a cég nem a te pénzedből vonja le, hanem egy másik kasszából jutalmazza.

Ha valamiről halvány lila fingod sincs, inkább dugulj el, mert baromi ciki olyan tájékozatlannak lenni, mint amilyen te vagy, s különösen ciki nagydobra verni!

2019. jún. 12. 00:00
 15/16 anonim ***** válasza:
89%

Hat inkabb dugulj el te, agymosott rabszolga. Cikibb ebben reszt venni, mint felemelni a szavad ellene, hiddcsak el.

Dragan eladod a semmit, es meg vered is a melled, aztan nem erzed, h mekkora gaz vagy.

Ha ez ekkora csoda, miertnem csinalja mindenki?

Valsag idejen az emberek miert nem csinaltak, hogy ne veszitsek el a hazaikat? Hogy csaladapak ne legyenek ongyilkosok?

Ha mar egyszer ilyen szuper lehetoseg is letezik a vilagon...

Jaaaa, hogy atveres? :)

2019. jún. 12. 06:10
 16/16 anonim ***** válasza:
5%

Tudod, kisöcsi, átverés volt az, amikor megszülettél. Őseid azt hitték, ember lesz belőled. De csak egy takony lett.

Sokkal jobban tennéd, ha nem ugatnál bele olyan témákba, amelyekhez még nem nőttél fel.

Hasonló vagy ahhoz a sok idiótához, aki adósságokba verte magát, aztán elhitte, hogy válság van, s annak megfelelően élt. Vagy halt.

Azok a családapák, meg lakásukat elvesztők azért kerültek olyan helyzetbe, amilyenbe, mert a józan ész helyett olyan idiótákra hallgattak, mint amilyen te is vagy.

Átverés? :D :D :D Létezik. Csak nem ott, ahol te propagálod. Tudod, hol van átverés? Amikor az M1-et nézed, akkor vagy az áldozata.

Tudod, mi a világ legnagyobb átverése? Amikor elhiszed, amit gondolsz...

2019. jún. 12. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!