Végzettség nékul miért nem vesznek fel dolgozni?
Csak érettségim vN semmi több. Egyetemet probáltam de nehéz volt.és otthagytam.
És már 26 évesen dolgoznom kell,nem tanulni de sehol semmi. Diákmunkákkal van teli a net.
Nincs egyik sem. Nem véletlenül lettem depressziós mondom.
Úgy kezdödött hogy vendéglátós iskolába jártam, de nem tetszett, és nem kaptam meg a szakmát, aztán egy másik iskolában leérettségiztem viszont az meg nem adott szakképzettséget.
20 évesen leérettségiztem, nagy nehezen felvettek egyetemre, de mivel matek sehogy sem ment, igy 3 ik tantárgyfelvétel sem sikerült ezért kirugtak az egyetemről, és okjra akkor már nem járhattam nappali tagozatra. Ögye és érettségivel akkor sem mentem semmire sem, meg most sem, igy tehát az itthonlét kikészitett, sok ingyenes szakma egyébként nem indul, mert nicns elég jelentkező, a fizetős képzésekre meg általában azok járnak akiknek van pénzük, vagy ahol dolgoznak a cég beiskolázza őket.
De azok nem érnek semmit, jogsira nincs pénzem szüleim nem fizetik ki, bár miért is fizetnék ki, . És akkor az hoyg reggel felkelek, és nem tudok munkába, vagy iskolába indulni a legeslegroszabb a világon, eleinte jovolt, mert sokáig aludhattam, de az hogy eleve 40 nm panellakásban élek, születésmtől fogva, szüleimmel, és itt a panelben nincsen tennivaló, és a semmittevés kinyirt engem teljesen ami leépüléshez és depreszsiohoz illetve begolyozáshoz vezetett. Igy tehát minden reggel felkelek kiülök a padra, vagy elmegyek sétálni, igy telnek a napjaim céltalanul.
Tudok munkaközvetítős munkát aminél a sofőrnek a segédje lennél, utazol is meg dolgozol is.
De erdészet segédmunkánál is kint vagy a természetben.
Közút kezelőnél is érdeklődhetsz hátha.
Ha van B katos jogsi azzal is lehet találni állást.
Már voltam ott sokszor, sorban is álltam nagy volt a tömeg.
Semmi szakma nem indult eddig el, egyetlen egy sem. Mindig azt mondják majd-majd majd-.,, de semmi.
na a 2. oldalt csak most olvastam...:)
B jogsis munka kilőve.
Ide írom de valszeg nem olyan jó hely vagy a munkaerőkölcsönző nagyon lefölözni a lovét :/
De Újszilváson az Aranyablak kft-nél is van ilyen lehetőség, de erős fizikum kell.Bár ez sem a legjobb hely.
De azért írtam le ezeket mert ha nem laksz hozzám közel akkor gondolom felétek is van azért ilyen.
Ráadásul alul fizetett.... (gondolom ugyanaz)
Alja bér ráadásul egyszerűsített foglalkoztatás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!