HR projektvezető állásnál min. És max. Mennyi lehet a fizetés?
Konkrétan erre az állásra gondolok:
Felsőfokú végzettséggel, ámde ezen a területen tapasztalat nélkül, angol nyelvtudással gondolkodok, hogy érdemes-e megpróbálnom.
Szeretnék HR területre váltani, a feladatok alapján úgy gondolom, hogy megtudnám tanulni.
3# Igen, tanultam hr-t, volt ilyen tantárgyam és szerettem is. :)
4# Vettek már fel olyan helyre, ahol közöm nem volt az adott területhez és a hirdetésben szintén ott volt, hogy tapasztalat szükséges, ráadásul 3-5 év. Bár az is igaz, hogy visszagondolva akkor még kezdőbb voltam munka terén, nem is láttam át annyira a fizus dolgokat és utólag rájöttem, hogy nettóban kb 50 -70 ezerrel mellé lőttem (kevesebbet mondtam, mint akik ott kaptak) és gondolom, hogy a többi jelentkezőhöz képest alacsony fizetésigényem miatt vehettek fel főként, meg persze nyilván bíztak bennem, hogy majd megtanulom.
Viszont most nem szeretnék ebbe a hibába esni, HR területen nem vagyok ismerős a fizetésekben és csak remélni tudom, hogy valaki illetékes, tud nekem egy jó támpontot, esetleg bérsávot mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!