Pénzügyi-számviteli egyetemi végzettséggel, jó angol tudással milyen fizetésre lehet számítani Budapesten?
BGE az egyetem. Frissen végzett egyetemistaként és tapasztalattal rendelkezőként is érdekel.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat.
Azért vannak lehúzva, mert hazudnak. Azért nem ennyire egyszerű és nincsenek alapesetben ilyen jó fizetések :) Kb nettó 180-200ra számolj kezdőként, haladni csak akkor fogsz, ha olyan dolgokhoz értesz amihez mások nem, vagy csak kevesen.
Máskülönben jön valaki, te meg megtanulsz repülni. Hatalmas a lemorzsolódás multiknál, és ez őket cseppet sem zavarja.
Üdv.: egy corós végzett
nettó 180 :D eladó barátnőm többet keresett
nettó 220-240-et a legalapabb, legputribb junior pozíció is fizet, mint az audit assistant, amit simán fel lehet tornázni 300-ra 1-2 év alatt, ha megcsinálod az acca-t, 400-500 kilót is kapsz
de van aki már kezdőként is consultant melót kap, mert kitűnt az egyetemi tanulmányaival, és jóval magasabb fizut kap
big4 közül 2-nél is dolgoztam, és rengeteg emberrel beszéltem, az előző faxságot beszél, mindenki döntse el, hogy kinek hisz
lehet leértékelni frusztrált emberek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!