Dolgoztál már olyan munkakörben ami nem érdekelt?
Persze, rengeteg diákmunkát meg mindenféle melót csináltam egyetem előtt és egyetemistaként.
Ami nem érdekelt, ill nem szerettem feltétlenül: gyári összeszerelő (reggel 7-től este 6-ig 17 évesen), telefonos eladói munka (lekötött, de etikátlan volt), egyéb értékesítői munka (pl. házalás gázszolgáltatónak), fagyiárus (azt nagyon szerettem, de napi 11 óra volt 300 Ft-os órabéren), szakmai gyakorlat, amiben semmi szakma nem volt, csak menetleveleket kellett kitölteni, marketing egy cégnek (ami hirdetések meg bemutatkozások írása volt minden értelmetlen honlapon és apróhirdetésben).
Amit jobban szerettem: mozipénztáros, büfés (sok ingyen film, ingyen popcorn, jófej munkatársak), pultozás fesztiválokon, targoncázás és boltvezetés raktárban-kereskedésben, műszaki vezetés építkezésen (gyakorlat nem irodai része), a fagyizó fagyizós része, a marketinges meló kiadványszerkesztés része, termékek fényképezése, stb. Díszletrendezés tévé stúdióban. Sofőrszolgálat fesztiválon úgy, hogy semmilyen helyismeretem nem volt, és csak egy lerobbant suzukit vezettem előtte, itt meg luxusautókat kellett :D Harmadik lefulladásnál, mikor az automataváltót nekik kellett kezelni és mondani, hogy itt balra ott jobbra azért eléggé kínos volt :D
Hát volt ezeken kívül is sok hülyeség, de ezek ugrottak be.
Szerintem a legtöbb embert nem érdekli a munkája. :)
Irodai adminisztrátor vagyok, főleg ügyfelek adatait tartjuk karban, javítjuk, ellenőrizzük. Így technikailag adatrögzítői munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!