Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyenek a biorobotok? Több...

Milyenek a biorobotok? Több kérdésnél látom válaszban, kik ők, mit kell róluk tudni?

Figyelt kérdés
2018. szept. 26. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Olyan emberek, akik olyan munkát végeznek, amiket egy robotnak is könnyű lenne...Tehát betanított munkások valahol egy gyárban vagy egyéb helyen, ahol termelés folyik....

Mennek 2-3 műszakban többnyire, napi 8 órákat,vagy egxéb beosztásban.Lényeg az, hogy ugyanazt kell kb. csinálniuk egész nap.Pl. ugyanazt csavarozni, ugyanazt leszedni...

2018. szept. 26. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Gyár az ilyen. Beteszel 2 csavart és a termék megy tovább szalagon. Diákként csináltam egy időben. Igazi lélekölő monoton munka. Nem kell gondolkodni, a lényeg hogy a kezed járjon, hogy meglegyen a darabszám. Ha voltam 2 napot, akkor kellett megint 2-3 nap, hogy legyen lélekerőm bemenni. Ráadásul a legalacsonyabb minimál órabérben voltunk.
2018. szept. 26. 17:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Jaaa, hogy ja! Köszi a felhomályosítást, jót nevettem.:D
2018. szept. 26. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:

"Olyan emberek, akik olyan munkát végeznek, amiket egy robotnak is könnyű lenne...Tehát betanított munkások valahol egy gyárban vagy egyéb helyen, ahol termelés folyik...."

Nagyjából így, de azért azt tegyük hozzá egy robot nem tud magától gyártani semmit. Meg betanított munkás és betanított munkás között is van különbség.

Pl. ha elmész gépbeállítónak egy gyárba, többnyire ott is betanítanak az adott gép/gépek szervizelésére, karbantartására mégsem leszel biorobot, mivel mindig adott a probléma és azt kell megoldani.

2018. szept. 27. 07:55
 5/5 anonim ***** válasza:

#4: azért a gépbeállító más. Ő tanult talán valamit, ami gépbeállításhoz van köze, mondjuk gépészet(nem tudom, mi kell a gépbeállítóhoz).

Meg kell oldani problémákat neki is, meg minden, de azért nemcsak annyi, hogy "kiszed" vagy "egy csíkban ragaszt" meg ezek és ez naphosszat. Gépbeállító meg talén nincs is annyira idhöz kötve, hogy ő most csak 2 óránként állhat meg x percre.

2018. szept. 28. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!