Futarral kuldik ki a fizetest?
160-at bankkartyara 50-et gls futarral kuldik, nekem ez egy kicsit gyanus..
Egy cegnel vagyok, egy hete, szerzodest meg nem irattak velem ala, de munkaruhat felszerelest kaptam, nem tudom de nekem ez egy kicsit gyanus, felek hogy nem fognak kifizetni a szerzodes nelkul, ez a futaros is kesz vicc nem hittem el amikor mondtak..szerintetek atvetnek?
"160-at bankkartyara 50-et gls futarral kuldik, nekem ez egy kicsit gyanus.."
Mi van?!?!?!
Ha kétszer gyanús (ja nem is, hanem gyanus), akkor ne maradj ott.
160 a hivatalos fizetésed nettó része (erre vagy bejelentve), a többit zsebből fizeti. Azaz elkölteni el tudod, de hivatalosan nem létezik.
futár viszi ki. Ezen jót nevettem :)
Személyesen a munkahelyen nem egyszerűbb lenne a cégnek?
Hat en most nem tudom, oda jott egy holgy es o mondta hogy azt a reszet a fizetesnek futarral kuldik. En is rohogtem meg csodalkoztam hogy mi van(??)
Hat ha nem fizetnek ki akkor huzok el innen. De nem tudom hogy remenykedjek-e hogy kapok-e fizetest.
Többször leírtuk már, hogy írott szerződés nélkül is megköttetett a munkaviszony. A szóban kötött szerződés is szerződés, csak nehezebb a részletkérdések bizonyítása adott esetben az írásban adott szerződéssel szemben.
A ledolgozott időre bérezés jár!, még szerződés nélkül is.
Tehát olyan nincs, hogy "nem fizettek ki". Vagyis létezik, de akkor ott vannak a Kormányhivatalokban a munkaügyi hatóságok, ott kell panaszt tenned ez ügyben.
Egyébként arra hivatkozva, hogy nem kaptál írott szerződést, a munkába állást követő 30 napon belül azonnali hatállyal megszüntetheted a munkaviszonyodat. Ezt szintén írásban kell megtenned úgy, hogy igazolni tudd, mikor vették át a felmondásodat. Ha betartod a 30 napon belüli "átadást", és beleírod ezt az indokot, akkor mindenféle jogi következmények nélkül azonnal távozhatsz.
A bér nem fizetése pedig a munkaügyi hatóságokra tartozik.
Ezt a futáros dolgot én sem értem, de majd biztosan meglátod. :)
GLS futár viszi a fizut? Na ilyenről se halottam még! :D
Legközelebb majd a szomszédnak adják, vagy a kutyádnak aki odaadja. beszarás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!