Vajon 43 évesen alkalmaznak általános iskolába angol szakos tanárnak?
Az élet úgy hozta, hogy át kell képeznem magamat, munka melett. Most keresem a lehetőségeket. Kb. 43 évesen lesz meg a diplomám. Eddig könyvkiadónál dolgoztam, korábban tanfolyamokon már tanítottam, de nem nyelvet.
Ki volt hasonló helyzetben?
Én 29 évesen próbálok ráállni a pályára. Eddig nyelviskolában tanítottam. Nem nagyon tetszik ez a megpályázott iskoláknak, ez nekik nem kellő munkatapasztalat, mert nem kicsikkel foglalkoztam.
Ráadásul elég nehéz is ilyen munkát találni, olyan keveset hirdetnek meg :-(
Szerintem az nagy előny, ha mondjuk férfi vagy, nagyon kapkodnak a férfi pedagógusok után, kell a gyereknek a férfi példa.
Az is előny lehet, hogy te már nem mész el valószínűleg szülni...
érdekes amit írsz első, mert tudtommal nem nagyon tülekszenek a nyelvtanárok, hogy éhbérért sulikban dolgozzanak...inkább örülnek, hogy van olyan balek (bocs), aki megy nyelvet tanítani...
kérdező: 43 évesen meg még mindig több, mint 20 éved van nyugdíjig...szóval nem fogsz hamar kidőlni ;)
Köszi a válaszokat.
A jövőre gondolva lehet, hogy akár 70 éves korig is kitolják a nyugdíjkorhatárt az EU-ban.
Azt hiszem a 43 éves kor ilyen esetben nem is lesz olyan sok.
Még várom más véleményét is, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!