Fiatal fiúként elhelyezkedni vasútnál
jegypénztárosként mennyire gáz?
Figyelt kérdés
Pályakezdőként, érettségivel, tapasztalat nélkül, fiatalon (19-20 évesen).
Tegyük fel, hogy felvennének.
Szerintetek fiúknét mennyire gáz ilyen munkát végezni fiatalon? Többnyire csak idősebb hölgyeket látok ilyen pozícióban... :/
(igazából csak ideiglenesen keresek munkát, ~1 évre)
2018. szept. 14. 21:41
1/8 anonim válasza:
Nem gáz.
2018. szept. 14. 21:46
2/8 anonim válasza:
nem gáz
de szar a fizetés az biztos
2018. szept. 14. 22:14
3/8 anonim válasza:
Legalább megdobogtatnád a fiatal (és idős) női utasok szívét :D mindenki örül a változatosságnak
2018. szept. 14. 22:16
4/8 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm a gyors válaszokat! xD
Igen, azt gondolom, hogy a fizetés elég pocsék... :/
2018. szept. 14. 22:21
5/8 anonim válasza:
Serintem nem gáz, de sok idióta ember szerint az.
2018. szept. 15. 01:11
6/8 anonim válasza:
Mi abban a gáz, hogy dolgozol?
Én főkönyvelőként eljártam csapattal ősszel szőlőt szüretelni napi bérért. Nem voltam rászorulva, csak hiányzott egy csapattag, és hívtak. Nem érzem megalázónak csak azért, mert egy céget gazdaságilag irányítok a hétköznapokban.
A Te szitud hasonló, csak pepitában. Ráadásul a pénztáros felelősségteljes munkakör, ha eddig nem tudtad volna. :)
2018. szept. 15. 06:19
7/8 anonim válasza:
Gázabb, ha otthon csinálod a semmit.
2018. szept. 15. 13:21
8/8 anonim válasza:
A munka nem ciki. Nem értem, miért cikiznének egy jegyellenőrt, legalább dolgozik. Bár én nem lennék az, mivel be vagyok fordulva magamba, ráadásul nem szeretem az embereket. Bár a kötekedőkre, a részegekre lehet számítani, de általában nem egy ellenőr van egy szerelvényen, ha baj van, hívod a másik ellenőrt. A tesóm is az akart lenni, de ő inkább ment gyárba, mindenkinek szíve joga eldönteni, mit kezd az életével, első állásnak nem rossz szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!