Ti ingáznátok napi 70km-t a helyemben?
Jelenleg a falumban dolgozok nettó átlag 140- 150 a fizum, de nem szeretem, mert idegölő monoton munka és semmilyen különösebb tudás nem kell hozzá, így nem érzem magam hasznosnak és nem fejlődök.
Azon gondolkodok egy ideje, hogy feljárjak Bp-re dolgozni, viszont azt tömegközlekedéssel nem, csak autóval tudnám megoldani. Ami napi szinten kb. másfél óra vezetés oda és vissza.
Mit gondoltok ez halott ötlet?
Ti milyen fizetésért vállalnátok? (Tudom-tudom, az infósak nettó 500 alatt semmit... :D)
Turizmus diplomám van, külföldi ösztöndíjjal, angol-német nyelvvizsgával (bár a németet eléggé elfelejtettem, szóval vegyük csak az angolt).
Úgy számolok, hogy ha kapnék valahol nettó 250-et, akkor már megérné. Szerintetek? Persze nyilván csak akkor ha állnák az úti ktg-et vagy egy részét.
Szeretnék egy normális munkát, de nem tudom mi lenne a helyes, hogy előrébb jussak az életben, de arra kb. csak pesten van lehetőségem, de nem tudom, hogy ezt a távolságot bírnám-e, mások bírják-e.
Ki mit gondol?
30N
20
Ne haragudj, de 30 éves vagy, a pasid sem 60, nyilván, hogy begyöpösödjön a fatornyos falujába. Ami nem lenne baj, de téged 30 évesen vonzanak a valid lehetőségeid diplomával és két nyelvvel, ez teljesen normális.
Bocs, hogy ezt mondom, de a támogat (azaz tol előre tevékenyen, a cselekedeteivel is) és az azt mondja, hogy támogat az két külön dolog.
16-os voltam.
Nem cégfüggő, van rá törvény, persze a cég adhat többet saját gsebből, de nem fog
A hekyedbe felköltöznék, egy szibát kiveszek, hétvégente meg hazajársz a párodhoz.
Esetleg ha 10-20-30 kmen belül van vasútállomás, akkor lehet elég idáig menni, onnan vonattal lehet gyorsabb, és bevisz a városba. Azt meg kifizetik.
Párom tuti biztos, hogy szakításként élné meg, ha én egyedül felköltöznék, akár csak hétköznapra is, mert együtt élünk már 3 éve. De ezt én sem bírnám, akkor már inkább utazok naponta.
Néztem már a tömegközlekedési lehetőségeket innen, busszal/autóval + vonattal/busszal + vonattal, plusz utána Bp-en belül még metró/busz vagy villamos... napi szinten az kizárt sajnos, azt nem bírnám.
"Nem cégfüggő, van rá törvény, persze a cég adhat többet saját gsebből, de nem fog"
Tehát mégiscsak cég függő :)
Van ahol adnak autót, van ahol nem. Van ahol fizetik a szervizt, benzint és van ahol nem. Van ahol saját autóra fizetnek benzin pénzt rendesen és van ahol csak a semmire sem elég 9ft/km a legrövidebb útvonalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!