Telefonos ügyfélszolgálatos munkában tényleg létezik fix alapbér?
fix alapbér + teljesítményalapú jutalékrendszer
Valaki dolgozott már ilyenben?
Ügyfélmegkeresések, időpontegyeztetés, ügyfél igény felmérés lenne a feladat. Azt nem tudom, hogy konkrétan értékesítés is van-e, de a jutalékos rendszer miatt gondolom igen...
Egy ilyen munkában mennyi lehet a fix alapbér?
Igen fix + alap de hidd el hamar megfogod banni
En fel evig birtam igaz nagyon nagyon turelmes termeszetem van
23/f
Én is csináltam ezt, kb. 10 éve volt 450 Ft az alapbér + 500 Ft egy-egy csomag eladása (akkoriban időarányosan így jött ki kb. a minimálbér, eladásokkal pedig felette, kb. napi 3 eladás volt az átlag). De az alapbérhez teljesíteni kellett a havi kvótákat, különben bünti, tehát kicsit hazugság az alapbér is.
Lélekölő egy meló, azzal nyugtatja magát az ember, hogy végülis valakinek megéri az eladott csomag, valakinek tök felesleges, de végülis kárt nem okoztál, valaki meg lehetne figyelmesebb, hiszen neked is élni kell valamiből, lett volna lehetősége jobban átgondolni... Én is fél évig bírtam azt hiszem. Még most sem jó érzés, hiszen pont azokon kerestem, akik megbíztak bennem, jóhiszeműek és kedvesek voltak. Azoknak a bunkóknak volt igazuk, akik egy k*va anyáddal rámcsapták a telefont és nem hallgattak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!