Gimnáziumi diákként mennyit tudsz havonta keresni diakmunkákkal?
Most kezdem meg a végzős évemet és kiváncsi lennek hogy mindamellett hogy tanulok rendesen, mennyi pénzt tudnék keresni. Valaki esetleg jár ugyanebben a cipőben?
A ‘várj az érettségiig’, meg a ‘lehetetlen a kettőt egyszerre’ válaszoktól légyszi kíméljetek. Személyes tapasztalatokra lennék kiváncsi.
Semennyit.
2kor végzek. Ha hozzá venném a 4 órás munkát 6 óra. Hazaút 1 óra. És még mindig nem beszéltem a párommal, nem tanultam és nem pihentem.
Hétvégén meg a párommal találkozok és mivel távkapcsolatban élünk és ő is hétköznap suliba jár ezért csak hétvégén tudunk találkozni.
Egyedül az alkalmi munkákat tudom bevállalni hogy 1-1 délután keresnek 4-6 órára embereket. Ami meg persze attól függ hogy mennyit találok és sikerül elvállalni. Ezzel átlagban havi 8-16 ezret keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!