Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha újra feltették az álláshird...

Ha újra feltették az álláshirdetést, az rosszat jelent?

Figyelt kérdés
Csütörtökön voltam interjún és most látom, hogy még aznap újra feltették a hirdetést. Az interjút nem éreztem annyira rossznak, illetve két főt is keresnek erre a pozícióra. Van még esély, hogy felvegyenek vagy esélytelen?
2018. szept. 1. 14:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem inkább nézz másfelé. Egy normális cég nem várat hanem még aznap vagy legkésőbb másnap már jelzi, hogy megfeleltél vagy sem.
2018. szept. 1. 14:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Azt mondták, hogy jövő héten értesítenek, még meghallgatnak egy-két jelentkezőt.
2018. szept. 1. 14:57
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk pont ez a helyzet, 2 embert keresünk a céghez és legalább egy hét gondolkodási időt kértünk, mert még vannak jelentkezők és meghallgatjuk őket. Aki minőségi munkatársat keres, az nem fog azonnal igent mondani az első jelentkezőnek. Lehet emiatt kellemetlen érzésed, mert tényleg egyfajta verseny, de ilyen a munkaerőpiac. A reklámokat pedig a marketinges intézi, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem vagy felvéve, csak azt, hogy még zajlik a keresés és addig megy is a hirdetés. Ez egy folyamat. Extrém ritka a szerelem első látásra, és mivel pénzről is szó van, ha így is van, nem fogják megmondani, mert befolyásolhatja a bértárgyalás kimenetelét is. Türelem!
2018. szept. 1. 15:14
 4/12 anonim ***** válasza:
10%

15:14 Te hazudsz!

Akit fel akarnak venni, annak megmondják aznap az állásinterjún, hogy fel van véve, jöhet dolgozni.

Amikor azt mondják "majd szólunk", azt nem fogják felvenni. Ennyi

2018. szept. 1. 15:21
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

Nem szokásom hazudni.

Mi megválogatjuk, kit veszünk fel. Lehet, hogy ha almát szedni jelentkezel századiknak, akkor tök mindegy. Nekünk nem mindegy, hogy kinek a fejét nézzük heti 40 órában az irodában, ahol összesen még 4-en vagyunk. Egy multinál el tudom képzelni, hogy nem így van, mert csak számokat látnak. Mi egymást is nézzük, emberekkel dolgozunk, és nem mindegy, ki az.

2018. szept. 1. 15:24
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Persze, ostoba, kepzettseget nem igenylo munkakorbe nyilvan aznap szolnak, hogy masnap mar var a robot. De komoly, szellemi munkaknal nem ritka az 1 honapos kivalasztasi idoszak sem, szoval ne hazugozz mar le barkit te egybites proli.
2018. szept. 1. 15:41
 7/12 anonim ***** válasza:
32%

Elnézést! Én nem irodistára gondoltam, hanem gyári munkára vagy egy áruházi polc feltöltőre/raktárosra.

Pl. több barátom jelentkezett már gyárba. És rendszerint mindig az volt, ha azt mondták "majd szólunk", hogy nem szóltak.

2018. szept. 1. 15:57
 8/12 anonim ***** válasza:
61%

Butaság, hogy aznap szólnak.

Szólhatnak egy hónap múlva is, de inkább 1-2 hét a jellemző.

Komolytalan is lenne, ha aznap szólnának.

A hirdetés pedig sokszor automatikus, tekintve, hogy az újabb hirdetések miatt egyre lejjebb és lejjebb kerül. Eleve úgy is fel lehet adni egy hirdetést, hogy naponta vagy x naponta automatikusan megújítja magát, azaz előre kerül a listában. Te azt hiszed, hogy újra feltették, közben lehet 2 hete senki nem nyúlt hozzá.

2018. szept. 1. 16:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Automatikus frissités miatt kerülhetett fel... írták előttem is.

Nekem szinte a jelentkezéskor kérdezték : Mikor tudok kezdeni..

2018. szept. 3. 14:47
 10/12 anonim ***** válasza:

"Nekem szinte a jelentkezéskor kérdezték : Mikor tudok kezdeni?"

Na ugye itt a példa, hogy aznap szólnak

2018. szept. 11. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!