Ha újra feltették az álláshirdetést, az rosszat jelent?
15:14 Te hazudsz!
Akit fel akarnak venni, annak megmondják aznap az állásinterjún, hogy fel van véve, jöhet dolgozni.
Amikor azt mondják "majd szólunk", azt nem fogják felvenni. Ennyi
Nem szokásom hazudni.
Mi megválogatjuk, kit veszünk fel. Lehet, hogy ha almát szedni jelentkezel századiknak, akkor tök mindegy. Nekünk nem mindegy, hogy kinek a fejét nézzük heti 40 órában az irodában, ahol összesen még 4-en vagyunk. Egy multinál el tudom képzelni, hogy nem így van, mert csak számokat látnak. Mi egymást is nézzük, emberekkel dolgozunk, és nem mindegy, ki az.
Elnézést! Én nem irodistára gondoltam, hanem gyári munkára vagy egy áruházi polc feltöltőre/raktárosra.
Pl. több barátom jelentkezett már gyárba. És rendszerint mindig az volt, ha azt mondták "majd szólunk", hogy nem szóltak.
Butaság, hogy aznap szólnak.
Szólhatnak egy hónap múlva is, de inkább 1-2 hét a jellemző.
Komolytalan is lenne, ha aznap szólnának.
A hirdetés pedig sokszor automatikus, tekintve, hogy az újabb hirdetések miatt egyre lejjebb és lejjebb kerül. Eleve úgy is fel lehet adni egy hirdetést, hogy naponta vagy x naponta automatikusan megújítja magát, azaz előre kerül a listában. Te azt hiszed, hogy újra feltették, közben lehet 2 hete senki nem nyúlt hozzá.
Automatikus frissités miatt kerülhetett fel... írták előttem is.
Nekem szinte a jelentkezéskor kérdezték : Mikor tudok kezdeni..
"Nekem szinte a jelentkezéskor kérdezték : Mikor tudok kezdeni?"
Na ugye itt a példa, hogy aznap szólnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!