Ilyen hátrányokkal milyen életpályát/szakmát javasolnátok nekem?
* Tompalátó vagyok (amit nem lehet korrigálni): rendőrnek/katonának stb. nem vagyok alkalmas és kamionsofőrnek sem pl. szóval minden olyan munkakörbe, ahol elvárt a jó látás
* diabéteszes, gerincferdüléses vagyok: ez nem tudom milyen munkakörökben kizáró tényező
* raccsolok: semmilyen telefonos munkakörbe nem vennének fel, vagy ahol ügyfelekkel kell tartani a kapcsolatot
* alacsony és sovány vagyok: nagy multikhoz valószínűleg emiatt se vennének fel, mert rontanám a vállalati imidzset
* Visszahúzódó vagyok (külsőm és a beszédem miatt)
Amúgy egyetemista vagyok még (informatika), de egyáltalán nem biztos, hogy el tudom végezni, szóval ha írnátok pár munkakört, ahova a fentiek ellenére is felvennének, akkor nagyon örülnék. Nem akarok hajléktalan lenni.
Semmi olyat nem írtál ami miatt ne lehetnél mérnök, programozó, informatikus, közgazdász, szobafestő, parkettás, hidegburkoló vagy még kb 1000 más.
Ha szerinted a multinál kinézet miatt nem fognak felvenni, akkor nagyon el vagy tájolva. A be nem fejezett tanulmányok miatt viszont biztos nem vesznek fel.
A diabétesz nem számít semmiben.
Az alacsonység és a soványság sem.
A gerincferdulás sem számít.
A fentiek közül a diabon kívül minden javtható, az ún. sporttal, azaz mmozdulj meg.
A visszahúzódásod sem érdekel senkit, munkáról van szó, dolgozz.
Millió ember raccsol, ami egyfelől javítható logopédiával, tehét nem olyan, hogy nincs lábad, mert az tényleg nem nő ki. Másfelől senkit nem érdekel ismét.
Tahát, ami a lényeg: talán szert kellene tenned a munkaerőpiacon eladható skillekre, úgymint nyelvtudás és végzettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!