Utazási költségtérítés (autó)?
Figyelt kérdés
Olyan kérdés merült fel bennem, mi van akkor ha a lakóhely és munkahely között autópályán rövidebb az útvonal, mint a nem fizetős úton? Ilyen esetben a rövidebb távot kell bevallani?2018. aug. 25. 09:48
1/7 anonim válasza:
Mindig a legrövidebb (nem fizetős) utat veszik alapul.
2/7 anonim válasza:
A nem fizetős utat kell elsősorban figyelembe venni, hiába hogy hosszabb mint ha fizetős úton mennél. De előző is írta hogy a legrövidebb, nem fizetős utat veszik alapul.
3/7 A kérdező kommentje:
Mi a helyzet akkor, ha a dolgozó nem a "nem fizetős úton" jár, hanem a rövidebben, de a hosszabb utat fizetik neki (pályamatricát a dolgozó fizeti)? Ebből lehet probléma?
2018. aug. 25. 11:19
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem. Én pl nem is hazajövök egyből, hanem a gyerekekért, ami kerülő. Vagy boltba, dolgomat intézni. Leadtam hogy hány km a munka-otthon távolság, nekem azt fizetik, hogy milyen kerülővel járok, az a magánügyem. Ahogy az is, hogy te rászántad a matricát, és ott jársz. Egyébként nekem is fizetős a legrövidebb út, és mégis azt nézték, amikor leadtam a kérvényt a támogatásra.
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: Tehát neked a rövidebb (fizetős) útvonalat fizetik?
2018. aug. 26. 13:00
7/7 A kérdező kommentje:
Mellé fizetik a pályamatricát is?
2018. aug. 26. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!