Az új párom (pasim) nettó 800. 000-et keres, de sem autója, sem lakása nincs! Annyira keveset költ mintha átlagbért keresne. Szerintetek?
Azt mondja neki fontosabb a biztonságérzet hogy ott van a számláján a pénz amihez bármikor nyúlhat ha tényleg fontos.
Megdöbbentem mikor megtudtam hogy ennyit keres és nem értettem.Máson aki ennyit keres azon látszana,az autóján,ház stb.Neki a hobbijából lett a munkája és aztmondja így az ember nem költ annyit mert a munka is örömteli és nem kell annyi "pótszer" hogy jól érezze magát.
Autó annak kell, akinek nincs jó tömegközlekedési lehetőség a közelében, vagy mozgássérült, vagy a munkájához szükséges. Mindenki más csak azért vesz kocsit, hogy mutogassa mennyi pénze van, vagy mert túl kényelmes.
Lakást sem feltétlenül fontos vásárolni a mai világban. Ha lakást bérelsz, mobilisabb maradsz. Ha veszel egy lakást, azzal röghöz kötöd magadat.
Szóval a magas kereset nem feltétlenül jelenti azt, hogy valakinek kötelezően urizálnia kell. Még ha új barátnőként a hím anyagi helyzetének felmérése után most meglepve állsz is.
A 800 nettó soknak tünhet, főleg azoknak a gyakorisoknak akik 200 alatt keresnek és nekik a 300 óriási gazdagság.
Aki elkölti a keresetét az megragad azon a szinten.
Magyarul az lenne a baj ha látszana rajta... Az az a fizetését egy 15 milliós autó és egy belvárosi lakás törlesztőrészleteire költené.
Igen is kell vésztartalék és befektetésre szánt pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!