Milyen REÁLIS fizetések vannak mostanában, KELETEN?
Sokat hallom, olvasom, hogy BP-en 4-500 ezer forintos, de minimum 200-250 ezer forint nettó fizetéseket írnak.
Nem nagyon hiszem el.
Keleten milyen munkákért mennyit adnak? Mert szerintem nincs olyan értelmes 8 ÓRÁS BEJELENTETT munka ahol 120-nál többet meg lehetne keresni...
"Nem nagyon hiszem el."
¯\_(ツ)_/¯
De hogy mindig bele kell kötni minden kérdésbe... Igaz, könnyebb mint érdemben válaszolni.
Akkor elhiszem, de továbbra is kérem szépen a releváns válaszokat. Köszönöm.
Nem ezt kértem. Válaszokat, cáfoljatok KONKRÉT PÉLDÁKKAL rá, és akkor rendben vagyunk. De nem, csak oltjátok itt a másikat.
Teszem azt, irodai munkás keres pesten 300-at? NEM. Raktáros 8 órában 300-at? NEM. Bolti eladó 300-at? NEM
Media Markt-os értékesítő 300-at? NEM
Soroljam?
Konkrét válasz tessék:
Borsodi bérek, közvetlen család.
Apám: Termelésvezető egy középvállalkozásnál, ejszakai pótlékkal, bonusszal, nettó 400 .
Anyám: Mester tanár középiskolában, bértábla nézz utána, egyetemi fokozattal. Bruttó 420.
Keresztapám: MÁV, karbantartási osztály. Bruttó 400 az alap, de van éjszakai pótlék
(Ahol kb csak alszanak)+ most kapja az adókedvezményt három gyerek után, így nettó 500 körül keres.
Felesége: Lottózó, fiók vezető Szerencsejáték ZRt. által üzemeltetett, nettó 300-400 forgalomtól függően .
Keleten..
Sanghaiban multinál 2-3 millió magyar forintnak megfelelő,
Ulánbathor-alsón pedig 50.000 ft körüli összeg már jó fizu.
Akkor ezek szerint a közszféra amibe vagyok a legrosszabbul fizető ágazat...? Mert hogy ott csak az osztályvezetők kapnak 300 ezret...
Pék? Na pékek? A csapból is ez folyik, hogy nincs szoftverfejlesztő informatikus, meg nincs pék, nincs aki kenyeret süssön. Pék lenne, fizetés nincs! Ha majd a pék is hazavisz nettó 300-at legalább a napi 12-16 óra munkájáért, akkor talán lesz.
Apropó, a híres Budapesten mennyit keresnek a pékek? De nem a huszonéve már pályán lévő, és napi szinten legtovább a műszakban maradó dagasztóra, vagy kemencésre gondolok! Legyen csak a táblás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!