Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Közgazdász végzettség felér...

Közgazdász végzettség felér egy kereskedelmi OKJ-s végzettséggel?

Figyelt kérdés

A városban van egy nagyobb üzletláncnak üzlete, és jelenleg üzletvezető helyettest keresnek.

Feltétel a "Kereskedői, eladói vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség", viszont nekem közgazdász diplomám van. Tanultam logisztikát, üzletvitelt és mindent ami szerintem a munkához megfelelő.

Így szerintetek megpályázhatom az állást?

Előtte bankban is dolgoztam magasabb beosztásba, jelenlegi munkahelyemen is vezetői szinten dolgozok.

Élelmiszer kereskedelemben várnak szakmai tapasztalatot, nekem ettől komolyabb is van ha úgy nézzük...

Mit gondoltok?

2018. aug. 23. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem.
2018. aug. 23. 12:51
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

Közgazdász diploma... az a PSZ, az a Gazd. Men és a Ker. Marketing is.

Megpályázni meglehet, maximum elutasítanak.

Amúgy óvatosan az üzletvezető helyettes pozícióval, hamar OKJ fizetési szinten találhatod magad.

Ez nem igazi, vezetői pozíció. :)

2018. aug. 23. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Te erre a munkára túlképzett vagy tulajdonképpen. Nyilván felér vele és messze túl is szárnyalja azt. Viszont ne számíts túl nagy pénzre egy ilyen pozícióban, nem biztos érdemes váltanod.
2018. aug. 23. 13:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Gazd.men :)
2018. aug. 23. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Semmit nem ér, ugyanis leszarják a diplomádat, viszont több év bolti tapasztalatot várnak el, anélkül sem vezető sem vezető helyettes nem leszel. Gondolom ez a Lidl.
2018. aug. 23. 17:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem LIDL.
2018. aug. 23. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:
És amúgy normális vagy, hogy ilyen végzettséggel és tapasztalattal egy ilyen szart akarsz? :D
2018. aug. 23. 21:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nincs más lehetőség vidéken :(
2018. aug. 24. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!