Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kezdő marketinges fizetés?

Kezdő marketinges fizetés?

Figyelt kérdés
Svéd cég, nem túl nagyok. Ma kaptam meg az ajánlatukat, pályakezdő marketing asszisztens poziciora, Budapesten, heti 5x8 óra, bruttó 430.000 forint. Ez marketinges szakmában jónak számít kezdésnek? Most végeztem az egyetemen, sajnos nincs összehasonlítási alapom.
2018. aug. 21. 21:11
 1/6 Nosco ***** válasza:
100%
Szerintem indulónak jó lesz. Mellette lehet keresni másik helyet ha ez mégsem jó!
2018. aug. 22. 00:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó szerintem mindenkeppen. Persze sok mindentől függ. Van-e tulora, ha van akkor fizetnek-e érte (sok helyen nem) stb stb de nulla tapasztalattal ennél többet nem fognak adni sehol szerintem.
2018. aug. 22. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Mennyi kéne kezdőként? Szerintem csak felvágni akarsz, sok kezdő mérnök nem kap ennyit!
2018. aug. 22. 14:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm első kettő, fel is pontoztalak titeket.

Persze, felvágni kedves utolsó.. nem kell féltékenykedni:) A versenyszférában tudtommal mindenki annyit keres, amennyit kitárgyal magának. Én 400-450 között mondtam, erre adták ezt az ajánlatot, pedig csak vaktában lőttem kb, összehasonlítási alap nélkül.

2018. aug. 22. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Kicsit off, tudom, de én még az út elején vagyok és kíváncsi vagyok. Hol végeztél? Milyen szakon? Milyen nyelveken beszélsz? Mit gondolsz mi kellett ahhoz, hogy ide felvegyenek?
2018. szept. 23. 16:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Kezdőnek 430 nagyon jó.
2019. okt. 10. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!