150 nettó heti 36 órás betanított munkáért,3x12 órában jó ajánlat Pesten?
Az ajánlat betanított operátori munka Bp, heti 36 óra és nem 40, és ez 3x 12-es felosztásban.
Heti 3 hétköznap meló 12 órában, heti 2 hétköznap teljesen szabad, hétvége eleve zárva a cég.
Ezért bejelentett 150 nettó + valami kis cafi (5000 talán)
Jó ajánlat?
"persze ehhez jo szellemi kepessegek, k"
És ez meg a következő oltári maszlag semmi duma. Mert van az emberek 99%ának jó szellemi képessége? Nincs.
Hát akkor?
szerintem tök jó. a 12 órát lazítja az, hogy heti 3 X van, lesz más időd másra is. 150 es sokan nem keresnek 8 órában, heti 5 napban. Főleg a szabad hétvége miatt.
Ha be is vagy rendesen jelentve, tök jó állást találtál
Hát én el is fogadnám de mkint kiderült 3-4 helyük van és jelentkeztek vagy 20-an a 3-4 helyre.
Ennyit arról hogy jó ajánlat-e.... 5x túljelentkezés...
Es?
Mindenhol tuljelentkezes van. Meg ne ird le magad emiatt
Hát ez akkor megint egy flame téma..... mindenhol túljelentkezés? Mindenütt azt olvasom hogy lasszóval fogják a melóst annyira sehol nincs ember...
erre az állásra is azt írták nekem hogy örülhet a cég ha talál olyan hülyét aki ennyiért ezt vállalja... aztán tessék. Talál olyan hülyét? 3 helyre 20at!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!