Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Menjek-e ilyen helyre dolgozni?

Menjek-e ilyen helyre dolgozni?

Figyelt kérdés

AZ állásinterjún (bár annak se nevezném) önéletrajzot sem kért, se bizonyítványt, szinte alig kérdezett valamit a végzettségemről,( csak hogy dolgoztam e már ilyen helyen, és ennyi) csak az adataim érdekelték. Aztán nem akart bejelenteni x órában hanem csak kevesebb mint a negyedére(!?). Ezután rákérdeztem az utazási költségekre hogy állja e. Természetesen nem. ( amit nem értek mert jogszabály van róla) Recepciós állás lenne, de nincs kialakított recepció sem a helyen...(egy étkezőasztal) Kihasználja hogy pályakezdő vagyok és a létező összes kedvezményt kiéli rajtam (oké, persze, olcsóbban ússza meg, de olyan lekicsinylőnek érzem , hogy mindent az "asztal alatt" intéz).

Ezáltal eléggé nem tűnik biztatónak számomra.

Természetesen a szüleim felháborodnak hogy nem vállalom el, de nem értik meg hogy nem tetszik, és nem 1970-ben vagyunk amikor az első munka ami szembe jött veled azt el KELLETT vállalnod..... Még ez is plusz nyomás.

Nem sokára megyek próbanapra ( ami tudom, nem létező fogalom) de már előre érzem hogy nekem ez nem fog beválni így... De nem akarom problémát, ezért bemegyek, bár értelme nem sok van.

20/L

2018. aug. 18. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
1970-ben mindenkinek volt munkája kérdező. Mondjuk azt nem tudom, hogy a kiválasztás folyamata, hogy ment.
2018. aug. 18. 10:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Látszik rajta, és közölte is hogy nagyon kell a munkaerő. Tehát semmi kihívás nem volt benne... Nem is érezteti azt velem hogy na igen ő kell ide. Csupán azért akar mert pályakezdő vagyok...
2018. aug. 18. 10:02
 3/10 A kérdező kommentje:
:) Nem kell komolyan venni, csak egy példa volt.
2018. aug. 18. 10:02
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom ha van hotel akkor egy viszonylag nagyobb város. Én váltanék bár a recepciós olyan , hogy nem kell csinálnod semmit még olvashatsz is meg filmezhetsz. Kevés ilyen munka hy van. Kezdésnek talán nem rossz neked.
2018. aug. 18. 10:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne dolj be neki. Vajon hany palyakezdovel jatszottak mar ezt el? Keress jobbat, ha nagyvaros, talalni is fogsz.
2018. aug. 18. 10:16
 6/10 A kérdező kommentje:

Lassan 1 hónapja hirdetik, ami olyan furcsa volt számomra. Aztán így hogy elmentem erre az "interjúra" teljesen megértem hogy pl egy 30-40 éves nem vállal el egy olyan munkát ahol tized annyi órában van bejelentve mint amennyit ténylegesen dolgozik...

Továbbá angol is kell. És semmit nem kérdezett angolul tőlem csak hogy tudok e ( de azt 3-szor). Csak spontán elhitte. Az egyik ott dolgozó mondta hogy kérdezzen tőlem. És megszólal a főnök: Hát mit? Hogy helló bébi?

hmmm

50-60as úriemberről beszélünk.

2018. aug. 18. 10:21
 7/10 anonim ***** válasza:

4-es, nem feltétlenül hotel az a recepciós állás: manapság már egy fitness teremnek, egy magán fogorvosnak egy sóbarlangnak is van "recepciós"-a. Sőt, már végrehajtó irodában is láttam "recepciós"-t.

És egyáltalán nem biztos, hogy csak olvasgathat, lehet, nagy forgalom van, esetleg angolul is kell tudni, stb.

2018. aug. 18. 10:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Kisváros, és nagyon nincs nagy forgalom.
2018. aug. 18. 10:22
 9/10 A kérdező kommentje:

Továbbá egyedül lennék egész nap. Az egész épületben. Senki más csak én. Ami megint olyan hogy senkivel nem tudok kommunikálni, elütni az időt, ismerkedni.

És azért szeretem ha vannak körülöttem, mert nagyon magányos tud lenni...

2018. aug. 18. 10:33
 10/10 anonim ***** válasza:

A címkék közé Budapest van beszúrva. "Kisváros".

Vagy Bp-ről mész máshova dolgozni? Nincs elég munkahely a fővárosban?

2018. aug. 23. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!