Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi pénz alatt nem érdemes...

Mennyi pénz alatt nem érdemes Pesten munkát vállalni semmilyen munkakörben?

Figyelt kérdés

Van értelme a kérdésemnek? Az a kérdésem hogy Pesten ki lehet azt jelenteni hogy bizonyos bérszint alatt semmiféle munkára nem érdemes elmenni? Mert kapzsi csaló cégek vannak amik képesek lennének minbérért 12 óráztatni ilyenek vannak voltak lesznek de épelméjű ember ide nem megy.

Szóval mi az a bérszint amit ha meghallok munkakörtől függetlenül, vegyem az irányt azonnal másfelé?

2018. aug. 16. 20:48
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Az miért "kifogás" ha én itt állok 2 diplomával (igen, kettő diploma) és nettó 120-at kapok kézbe? Az miért kifogás? Az tény és nem kifogás.

És az miért kifogás ha azt mondom örülhetek és a két kezem összetehetm hogy ez is van, hogy ennyit is keresek, mert folyamatos álláskeresésem arra döbbentett rá, hogy tíz körömmel kell még ebbe is kapaszkodjak mert ha innen el kell jönnöm elképzelni nem tudom mi lesz. Elképzelni nem!!

Ill tudom. Közmunka. Más nem lehet. Hova kellek 2 diplomával (vagyis EZZEL a két diplomával.... sehova) még bolti eladónak se...

ez van.

2018. aug. 17. 10:52
 22/33 anonim ***** válasza:

"LOL LOL LOL!!!!

Anyám!! Már ne haragudj de mégis miből gondolod hogy én (vagy más...) abban a helyzetben van hogy válogasson hogy én 200 alatt nem vállalok el....

IGEN????"

Jelenleg nem keresek ennyit, bruttóban kapok kicsivel többet, mint 200 ezer. Pontosan ezért mondom, hogy nettó 200 alatt nem mennék sehova. Akkor inkább maradok a jelenlegi kényelmes, de szarul fizető állásomban. Egyébként meg ennyi pénzt (200 ezer) simán megkeres egy sori munkás is kis túlórával, 3 műszakban. Nálunk a városban (Ny-Dunántúl), nem nagyon van olyan melós aki kevesebbet kapna. Ha nem is 200 ezer nettó, de 180-190 szinte mindenkinek megvan, aki normálisan dolgozik. Főleg több éves (1-3) tapasztalattal.

Egyébként a "40 év felett senkinek nem kellek" meg szar duma. Barátnőm apja nemrég váltott munkahelyet, pedig szar szektorban (mezőgazdaság) dolgozik és még felsőfokú végzettsége sincs, mégis jól keres és simán felvették, sőt még ő volt alkupozícióban!

Nálnuk a cégnél az ügyvezető igazgató 70 év feletti és nem 2 Ft-ért dolgozik. Az igazgatók, műszakvezetők, üzemvezetők (szinte) mindegyike 40 feletti!

2018. aug. 17. 10:56
 23/33 A kérdező kommentje:

"Nálnuk a cégnél az ügyvezető igazgató 70 év feletti és nem 2 Ft-ért dolgozik"

Nálunk is 70 feletti a főnök és nem 2ft-ot keres... de ez mit jelent ? Semmit. Ő alapította a céget anno és kész.

De próbálna csak kiképni a székéből és állást találni.

Kor: 70 felett.

Végzettség.... semmi. még érettségi se.

nyelvtudás: magyarul se.

Szakma: állítólag kárpitos... állítólag.

Na ugye milyen piacképes lenne?

2018. aug. 17. 11:07
 24/33 anonim ***** válasza:
Ha két diplomával ennyire futotta, kiváncsi lennék milyenek azok a diplomák:DD
2018. aug. 17. 11:23
 25/33 anonim ***** válasza:

Ide a rozsdás bokot, hogy 2 ruhataros beszéltem zabhegyezo szakos diplomad van. De még ez sem lenne baj, ha ertenel bármihez is, de nyilvánvalóan nem értesz.

Nekem is komédia diplomám van - ráadásul csak egy mégis egy amerikai multiknak dolgozom jó pénzért.

A legjobb ITsom pedig bőven 40 feletti és kb 30 évesen képezte az magát a területére. Semmi pénzért nem engednem el, mert 3* jobban dolgozik mint a fiatalok.

2018. aug. 17. 11:28
 26/33 A kérdező kommentje:

"Ha két diplomával ennyire futotta, kiváncsi lennék milyenek azok a diplomák:DD

"

Nem titkolom én! Csak minek írjam le ha úgyis az lesz a válasz (már 1000x hallottam ) hogy hát ezekkel mit vársz meg "há''' mé''' nem mérnöknke mentél öcsém"

szóval leírnám én de MINEK.... ezért?

Hallottam 1000x

2018. aug. 17. 11:29
 27/33 anonim ***** válasza:
Na, ugye, hogy piacképtelen a végzettséged. Akkor meg pofa be és örülj a 120 nettónak, és irány vissza dolgozni!
2018. aug. 17. 11:30
 28/33 A kérdező kommentje:

"Na, ugye, hogy piacképtelen a végzettséged. Akkor meg pofa be és örülj a 120 nettónak, és irány vissza dolgozni!"

ANYÁM!! MIért nem pont ugyanezt írtam le én is???

Igen örülhetek még ennek is jobb egyáltalán más az KIZÁRT. mert ugyan hova.

Ezt írtam én is!!

2018. aug. 17. 11:45
 29/33 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Alig van ember Pesten. 40 felett ugyanúgy lehet találni.
2018. aug. 17. 11:47
 30/33 anonim ***** válasza:

Nézd... ebben az életben két lehetőség van. Illetve három oké.

1. Jó helyre születsz, avagy teszed be a hátsód.

2. Van egy jó ötleted és karriert csinálsz belőle.

3. Szerzel egy életképes végzettséget (szándékosan nem diplomát írtam és szándékosan írtam életképest!) és dolgozol azért, hogy legyen valamid.

Ha neked ezek közül egyik sem adatik meg, akkor marad a maradék, alja meló, alja pénzért.

Ma Budapesten diplomával egyáltalán nem irreális azt mondani, hogy nettó 200 alatt a kisujjamat sem mozdítom meg.

3 éve még mérnökként örültem a 150-nek, mint majom a farkának. Ma kezdőként 250 alatt nem mennék el dolgozni (tapasztalattal meg végképp nem). Ez a piaci igény, ehhez alkalmazkodnak a munkáltatók és ez ma a tény. Ennyit ér a szakmámban egy kezdő. Ez van.

Ha te nem érsz ennyit, akkor nézz magadba és gondolkodj el azon, hogy miért.

Egyébként pedig mondtam már neked kedves munkaügyes trollarc, hogy várlak szeretettel hozzánk dolgozni, ahol 8 általánossal is garantálom, hogy hazaviszed a nettó 250-et FEHÉREN! Dolgozni kell érte, mocskos, büdös leszel nap végén és egy hónapban két hét otthoni ügyeletet kell vállalni, de ezért cserébe minimum ennyit megkapsz.

És mi a környéken egyébként híresen keveset fizetünk a munkavállalóinknak sajnos...

Ha elmész egy építkezésre lapátolni/bohóckodni is kapsz 300-at. Igaz azt nem fehéren valószínűleg.

Ha csak a Lidl-be mész lótifutinak is mindenféle pótlékkal együtt megkapod a nettó 200 környékét, szóval Budapest környékén csak az nem talál jobban fizető állást, aki nem akar.

Nem véletlenül vannak bajban a hatóságok és minden egyéb olyan hely, ahova a végzettség elvárás, de a bértábla alapján a fizetés NULLA. Ma akinek van egy kis esze, az menekül az ilyen helyekről.

2018. aug. 17. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!