Mennyi pénz alatt nem érdemes Pesten munkát vállalni semmilyen munkakörben?
Van értelme a kérdésemnek? Az a kérdésem hogy Pesten ki lehet azt jelenteni hogy bizonyos bérszint alatt semmiféle munkára nem érdemes elmenni? Mert kapzsi csaló cégek vannak amik képesek lennének minbérért 12 óráztatni ilyenek vannak voltak lesznek de épelméjű ember ide nem megy.
Szóval mi az a bérszint amit ha meghallok munkakörtől függetlenül, vegyem az irányt azonnal másfelé?
"akkor nettó 200 alatt nem érdemes költözni. "
És ha nem költözök ide mert eleve itt vagyok ide születtem és szar nettó 100-at kpaok akkor mi van?
Ha albérletben laksz, akkor nettó 250-300 alatt nem érdemes szerintem idejönni. Ha másokkal osztozol, akkor mondjuk 200-250.
Ha van saját lakásod, akkor igazából a rezsire és az igényeidre kell csak hogy fussa, így akár a minimálbér is elég lehet elvegetálgatni.
"Én személy szerint diplomával nettó 200 alatt már semmilyen munkát nem vállalnék el, "
LOL LOL LOL!!!!
Anyám!! Már ne haragudj de mégis miből gondolod hogy én (vagy más...) abban a helyzetben van hogy válogasson hogy én 200 alatt nem vállalok el....
IGEN????
És ha kapsz 10 ajánlatot és abból 10 db 200 alatti akkor mi van? Akkor egyiket se vállalod? és akkor miből élsz?
Nme értem én ezt!!
Én is dobálózhatok ilyenekkel hogy "200 alatt fel se kelek" csak aztán arra ébredek hogy kezem a bilibe lóg és örülhete ha a jelen helyemen DIPLOMÁVAL a bruttó 180-at (nem nettó!! Bruttó) megkapom!
Örülhetek!
"Aki rinyál, hogy keveset keres, változtasson.
És hogy? HOGYAN??? Hát ha elmegyek 10 helyre és 10ből 10 minbér környéki akkor... akkor hogy?
És nyilván csak oda mehetek ahova képesítésem megengedi... nem mehetek se mérnöknek se agysebésznek ha egyszer nincs hozzá végzettségem
"a, hogy tanulni kellene, meg fejleszteni magad? Az már nehéz:D
"
nem nehéz felesleges. 40 felett a kutyát se érdekli én mit tanulok és mit fejlesztem magam....
kinek kellek 40 felett akármilyen papírral... senkinek.
Látom hogy kollegák családi körben stb hova jutottak az emberek a 40 feletti tanulással Sehova. egyik egyteem másik egyetem ilyne tanfolyam olyna tanfolyam és ugyanúgy sehova se kellenek...
miért nem? Azért nem mert 40 felett vannak. És ezen semmiféle képzés nem változtat.
És ne nyomjuk a maszlagot hogy ez nincs így... de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!