Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A gyárba 160 a norma 120...

A gyárba 160 a norma 120 ezerért, elvállaljam?

Figyelt kérdés

Ha akarok túl órázhatok szombaton 4 órát már többet kapok, túl órázni nem sok kedvem van.

Monda a haverom mikkor még ott dolgozott, mi a munka.

Ez a feladat amit kell csinálni:

Van egy gép,aminek a hátuljára az anyagberakó felrakja az anyagot,összekötsz majd teszel egy csövet a gépbe amin van kétoldalú ragasztó csík. Arra Tekercseli a gép az anyagot.mikor megáll lelököd a csomagoló asztalra és új csövet teszel be. Becsomagolod az anyagot majd dobozba rakod.

Változó,ki mennyire érez rá. Meglehet csinálni,de nagyon kell pörögni.

5 doboz az alap amit meg kell.

Olyan nagy dobozba kell be rakni az anyagot mint egy raklap.

#munka #gyár #Műszak?
2018. aug. 15. 15:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én ilyennel nem szórakoznék az biztos, nemrég voltam valahol, más az első héten azon agyaltam, hogy meg az anyátok pitsajat azt, norma ...
2018. aug. 15. 18:45
 12/17 A kérdező kommentje:

Akkor maradok az építőiparban, ott meg kapom a 150 ezret segédmunkásként.

Aztán jövőre lehet ki megyek haverommal Németországba. Postai raktárba, csak a kamionba be kell rakni a leveleket csomagokat. 2 Napja csinálja ő már kint. 25 ezerért vitték ki busszal és annyival is hozzák vissza Magyarországra.

2018. aug. 15. 18:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Szerinted ki rúgnának ha 5 dobozból csak 2-4 dobozzal tudnék meg csinálni 1 nap?
2018. aug. 15. 19:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyik mondatodban maradsz, másikban a normát kérdezed. Hagyd ezt a melót, ha nem akarod, vagy kérdezd meg, aki ott dolgozik. Senki nem fogja neked megmondani, hogy mi lesz, ha nem csinálod meg a normát.
2018. aug. 16. 00:39
 15/17 A kérdező kommentje:
Haverom azt mondta. Nem rúgnak ki ha nem tudom hozni a normát, de törekedni kell.
2018. aug. 16. 11:21
 16/17 A kérdező kommentje:

Tiszta hülye vagyok.

Nem tudom mit csináljak majd.

Ma volt az első napom a gyárban, kézzel kellet csomagolni. Olyan gépre fognak küldeni holnap vagy Szerdán ott a norma 200 valamennyi lesz. :(

És 4 napot fognak csak mellettem lenni és segíteni, 2 hét a betanulási idő.

Egyik dolgozónak már nagyon tele volt a f..a mindig variálnak hogy délelőttös legyen vagy éjszakás, azt mondta akkor el köszön felmond, talál másik melót.

Hülye voltam hogy ott hagytam a építőipart.

Itthon azt mondják maradjak nem lehet egyből felmondani.

Tele van a f..om ezekkel a gyárakkal.

40 felet nő meg élvezte a munkát, múlt héten kezdett, de ő kisebb gépen van mint én leszek.

A bérletet is nekem kell meg venni a héten mert állítólag már múlt vagy azelőtti héten leadták a rendelést. 86%-át fizetik ki nekem.

Ma jegyet vettem.

Azért hagytam ott az építőipart mert télen 3 honnapig nincs munka December 15-től, de addig is hidegbe dolgozom, de inkább a hideget kellet volna válasszam.

Elég furcsa ilyen hamar leadták a bérlet rendelést.

Meddig maradjak szerintetek?

Szerintetek vissza vesznek majd az építőiparba?

Apám szerint ott mindig van felvétel, sok roma mindig jelentkezik.

2018. aug. 27. 19:16
 17/17 A kérdező kommentje:

Köpni nyelni nem tudtam mikkor mondta a betanítom aki lesz a gépnél, 200 valamennyi lesz a norma. Meg hogy ilyen párnapig segítenek.

Az egyik mai betanítom már kicsit mérges volt, mert kérdeztem tőle sokat.

Meg monda a gépi betanítom meg lehet tanulni csak akarni kell.

2018. aug. 27. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!