Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 23 éves vagyok 1 éve nem...

23 éves vagyok 1 éve nem találok munkát pedig minden adódó lehetőségre beadom az önéletrajzomat. Pedig még önéletrajzkészítő szakembernél is voltam. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
van egy szállodai recepciós végzettségem,érettségim,meg tanultam kereskedő szakmát. Békés megyében élek.

2018. aug. 13. 08:24
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Semmi baj nincs veled. Ne add fel keress tovább!
2018. aug. 13. 08:40
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom szakmán belül keresnėl ugye? Csak mert egyėb munkák is vannak ami átmenetileg jobbak mint a semmi, mellette várhatsz a jobb helyekre de legalább lesz lóvėd. Ilyen helyeket pedig nem h egy ėv,hanem egy nap alatt találhatsz.
2018. aug. 13. 08:49
 3/9 A kérdező kommentje:
igen
2018. aug. 13. 08:53
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

1. probléma: valószínűleg nem adod be minden adódó lehetőségre az önéletrajzodat.

2. probléma: sok helyre jobb ha nem adsz be önéletrajzot (pl. segédmunkás)

3. probléma: Békés megyében laksz. Gyere fel Pestre egy kis szállodai gyakorlatért aztán húzz ki külföldre a tapasztalattal a hátad mögött.

2018. aug. 13. 09:05
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

Én másban látom a problémát:

azt írod, szállodai recepciós a végzettséged, de nem írod, hogy mellé milyen szintű nyelvtudásod van? Beszélsz angolul (tudom, tanítottak, de az nem jelenti azt, hogy beszél is az ember)? Mert ha nem, akkor ez is lehet probléma.

2.- valóban az is probléma lehet, hogy Békés megye, de azért annyira nem biztatnálak, hogy gyere Pestre, ugyanis baromi drága az albérlet. Max akkor, ha a szálloda ad kedvezményesen szállást, mert azért egy recepciós fizetésből nem nagyon fogsz tudni fenntartani albérletet.

Aztán gondolom, még az is probléma lehet, hogy nincs gyakorlatod: vagy van?

2018. aug. 13. 09:25
 6/9 A kérdező kommentje:
nincs tapasztalatom sajnos még az 1 évet se közelíti meg
2018. aug. 13. 09:30
 7/9 A kérdező kommentje:
társalgási szinten tudok beszélni angolul egy kicsit németül is tudok
2018. aug. 13. 09:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Átmenetileg menj el dolgozni BÁRHOVA, gyári, kisegítő, alkalmi munka. Feltéve, hogy nagyon kell a pénz és nem akarsz otthon ülni! Közben is tudsz keresgélni és jelentkezni az éppen adódó munkalehetőségekre.
2018. aug. 13. 09:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen mindenkinek a válaszát :)
2018. aug. 13. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!