23 éves vagyok 1 éve nem találok munkát pedig minden adódó lehetőségre beadom az önéletrajzomat. Pedig még önéletrajzkészítő szakembernél is voltam. Mi lehet a probléma?
1. probléma: valószínűleg nem adod be minden adódó lehetőségre az önéletrajzodat.
2. probléma: sok helyre jobb ha nem adsz be önéletrajzot (pl. segédmunkás)
3. probléma: Békés megyében laksz. Gyere fel Pestre egy kis szállodai gyakorlatért aztán húzz ki külföldre a tapasztalattal a hátad mögött.
Én másban látom a problémát:
azt írod, szállodai recepciós a végzettséged, de nem írod, hogy mellé milyen szintű nyelvtudásod van? Beszélsz angolul (tudom, tanítottak, de az nem jelenti azt, hogy beszél is az ember)? Mert ha nem, akkor ez is lehet probléma.
2.- valóban az is probléma lehet, hogy Békés megye, de azért annyira nem biztatnálak, hogy gyere Pestre, ugyanis baromi drága az albérlet. Max akkor, ha a szálloda ad kedvezményesen szállást, mert azért egy recepciós fizetésből nem nagyon fogsz tudni fenntartani albérletet.
Aztán gondolom, még az is probléma lehet, hogy nincs gyakorlatod: vagy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!