Valakinek (magyar embernek) sikerült nagy civil utasszállító repülőgép pilótának mennie saját erőből?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok még csak és nagyon szeretnék én is pilóta lenni de szerintem saját erőmből sose fog sikerülni nem vagyok ennyire kitartó típus.Akit kérdeztem az mindd azt mondta hogy menjek el dolgozni és idővel összegyűl a képzésre a pénz de kitudja mikor,nem birnek evekig külföldön dolgozni kitartás hiánya mellett,és még így is sok idő múlva lenne meg a pénzem rá és félek hogy akkor már nem fog érdekelni mert annyit kinlódtam miatta,én élvezni is akarnám ezt a munkát nem csak megszenvedni érte.Egy-két tippet szívesen elfogadok hátha valaki tud egy kis erős adni nekem hozzá. :)2018. aug. 10. 21:29
2/2 anonim válasza:
Én csak egy tanácsot tudok mondani Neked, de az egy életre szóló lesz:
HA VALAMIT EL AKARSZ ÉRNI AZ ÉLETBEN ( célt), AKKOR AZÉRT TENNI IS KELL!!
Nem fog az öledbe potyogni a dolog. Ha annyira szeretnél pilóta lenni, akkor tanulj, küzdj, hogy elérhesd a célodat - ha erre nem vagy hajlandó, akkor ez csak álmodozás.
Még egy dolog a repüléstörténetből: CSAK FÉRFIPILÓTÁK VANNAK - illetve voltak, egészen addig, amíg egy nő a fejébe nem vette, hogy márpedig Ő akkor is pilóta lesz NŐKÉNT. Nem kevés évig küzdött, mire célját valóra váltotta:
Ha valóban érdekel, akkor bújd a netet, keresd a lehetőségeket, hol van pilótaképzés, mennyiért, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!