Magyar pilóták csak wizzair géppel dolgoznak Budapesten?
Figyelt kérdés
Amely repülőgépek megfordulnak ferihegyen sok légitársaság. De Magyar pilóták csak wizzairrel járnak,hogy malév nincs már? Az összes többi légitársaság gépei a wizzair-on kívűl ami ferihegyre érkezik/indul azok külföldi pilóták?2016. márc. 7. 16:47
1/13 anonim válasza:
A vilàg minden rèszèn vannak magyar pilòtàk.
2/13 anonim válasza:
En Ryanairrel rendszeresen utazom Budapestre magyar pilotakkal, ugyhogy biztosan nem.
3/13 anonim válasza:
Mint minden társaságnál a Wizzairnél is dolgoznak külföldi pilóták.A Ryanair Pesten megpróbál magyar pilótákat szerezni ,hogy ne hotelekben kelljen aludnia hanem otthon a saját házában.Tehát a válaszom az ,hogy:Nem csak!
4/13 A kérdező kommentje:
Első nem azt kérdeztem,hogy hol dolgoznak aMagyar pilóták,hanem azt ,hogy Budapesten csak a wizzairrel járnak -e Magyar pilóták.
Én nagyon jól tudom,hogy pl. az Emirates-nél is dolgoznak Magyar pilóták.
Viszont már válaszolták,hogy pl. Ryanairrel is Dolgoznak Pesten Magyar pilóták.
2016. márc. 7. 20:27
5/13 anonim válasza:
valaki elárulná,azt ,hogy "magyar" nagybetűvel kell írni?népneveket kisbetűvel kell,nem?még így tanultam:O
6/13 A kérdező kommentje:
Jajj de baromi nagy gond...
2016. márc. 7. 22:39
9/13 anonim válasza:
Ha tudod hogy az emiratesnél dolgoznak magyar pilóták akkor minek kérdezted meg ha tudod a választ hogy nem
10/13 A kérdező kommentje:
Hú. Itt a válaszolóknak fogalmuk sincs szerintem arról ,hogy mit kérdeztem.
2016. márc. 9. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!