Magyarországi diplomával Távol-nyugaton dolgozni lehetséges?
Igen tudom, fura. De mondhati ez álmom, talán mióta az eszemet tudom, olyan helyen dolgozni, ahol a jövőt képviseli az ember. A kérdésem tehát: ha lediplomázok, akár mérnöki szakon, akár informatika területén, angolt megtanulni anyanyelvi szinten, lenne-e esélyem bekerülni a NASA-hoz vagy akár a SpaceX-hez? A SpaceX-t valahogy esélyesebbnek tartom, de nem tudom. A kérdésem teljesen komoly!
Friss diplomával, tapasztalat nélkül?
Nem.
Max ha valami olyan tudományos értekezést írsz, publikálsz valahol, amit ha elolvasnak, akkor azt mondják, hogy ez az ember kell nekünk...
Az elvarasoknal lehet csak 2 ev tapasztalatot ker de amit meg mellette felsorolt az tobb evnyi relevans munka mellett lehet csak megszerezni.
Illetve amerikai allampolgarnak kell lenned azt ugye mar nem olvastad el:
"To conform to U.S. Government space technology export regulations, including the International Traffic in Arms Regulations (ITAR) you must be a U.S. citizen, lawful permanent resident of the U.S., protected individual as defined by 8 U.S.C. 1324b(a)(3), or eligible to obtain the required authorizations from the U.S. Department of State. Learn more about the ITAR here.
"
Magyarb papírok (az orvosi egyetemeket kivéve) nem
sokat érnek nyugaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!