Van olyan diákmunka, ami egész éves és nem kell emberekkel foglalkozni?
Figyelt kérdés
4 éve dolgozom egyetem mellett diákmunkán pénztárosként, már az első évben is, de most végképp elegem lett az emberekből. Nem a munkával van bajom, mert eddig is csináltam és még csinálnám is, de az emberekből elegem lett. Persze elhiszem, hogy van aki tizenéve vendéglátós és "akkor ő mit mondjon?", de ha van választási lehetőségem (ahogy nekik is), akkor én azt meglépném. Azért nem fejtem ki, hogy mi bajom az emberekkel, mert nem az a lényeg, hanem a fő kérdés. (Egész éves alatt azt értem, hogy nem csak alkalmi munka, pl nyáron). Köszönöm.2018. aug. 3. 19:18
1/7 anonim 

válasza:

és 4 év alatt mit tanultál az egyetemen?
3/7 anonim 

válasza:

Van gyári munka is. Kérdéses, hogy mekkora előrelépés ez a kasszázáshoz mérten, de jól belegondolva nem olyan sok főállású meló van úgy egyáltalán, ahol nem kell kommunikálni emberekkel. IT, fuvarozás, bizonyos irodai munkák, gyár, és szinte ki is fújt.
4/7 A kérdező kommentje:
#1 Örülök, hogy az okos buksid felfogta a kérdést :) [link] Ilyen kérdésekre a választ.
Irodai munkát sajnos a diákközvetítő nem tud ajánlani. Gyári munka suli mellett nem kivitelezhető szerintem. Annyit hozzáírnék még a leírtakhoz, hogy az idegenforgalom az, amit elkerülnék.
2018. aug. 4. 04:54
5/7 anonim 

válasza:

Ha a diákszövetkezet nem tud Neked ilyen munkát, akkor Neked kell keresned, normál munkát: adatrögzítő, fordítás, stb. -itt nem kell emberekkel foglalkozni.
6/7 anonim 

válasza:

nálunk ez elektrotechnika néven futó első féléves tananyag
7/7 anonim 

válasza:

Ha pesti vagy, akkor rengeteg multinál van gyakornoki pozíció, nem kell a diákszövetkezettel szerencsétlenkedni, lehet közvetlenül is jelentkezni. De mivel már 4 éve dolgozol, gondolom diploma megszerzése előtt állsz. Miért nem a leendő szakmádban keresel munkát? Egy papírral és sok év teljesen irreleváns munkatapasztalattal sokkal nehezebb lesz elhelyezkedned pályakezdőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!