Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy tudok ki jutni AngliábA?

Hogy tudok ki jutni AngliábA?

Figyelt kérdés

élelmiszer vegyiárú eladó tanfolyamom van

német közép

angol 0

körülbelül száz ezer forontot tudok kölcsön kérni erre a rokonaimtól

2018. júl. 28. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Így sehogy. Még a repjegyet megveszed meg pár napig lesz mint enned, de ebből még egy szobát meg a kauciót sem tudod kifizetni.
2018. júl. 28. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
El indulsz gyalog, a tengert meg atuszod
2018. júl. 28. 14:28
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Angliában szerinted beszélnek németül te agyhalott? VegyiárÚ, az :D
2018. júl. 28. 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:

0 angollal ne menj.

Vagy mi a cél?

Hajléktalannak? De angol nélkül még koldulni se tudsz.

A 100 ezer kb repjegyre elég meg 3 napi kajára.

De hol fogsz lakni?

Hogy keresel nyelvtudás nélkül lakást, munkát, pénzt?

Mesélj már.

2018. júl. 28. 14:49
 5/6 anonim ***** válasza:
32%

Az 1950-es évek egyik kemény parasztlegénye, apám öccse is hasonlóan jutott ki Amerikába. De neki volt egy plusz ösztönző ereje, vagyis itthon tomboltak a téeszekbe történő bekényszerítések. Így inkább a szabadságot választotta. A kezdet nem lehetett könnyű mert ő még németül sem tudott és szerintem 100 000 Ft-nak megfelelő pénze sem nagyon lehetett. És persze eladói végzettsége sem a 6 elemije mellé. Úgy tudom először volt mosogató Ausztriában. Majd onnét valahogy Amerikába került. Ott egy farmernál kezdett el dolgozni. Majd éves prémiumként megkapott két borjút hogy végre elkezdhesse azt az akkor már meglévő kis földjén, amit Magyarországon elveszített, a saját gazdaságát. Mára több ezer szarvasmarhája van amit két gazdasági helikopterrel terelnek alkalmazottakkal.

Apám mégkeményebb parasztlegény volt, de ő itt a keleti blokk TSZ-ében. Ezért sajnos ő gyakorlatilag szegény emberként hunyt el. Persze elmondása szerint akkor még jó ötletnek tűnt itthon maradni. (Na én nem így láttam volna a helyében mikor söprik a padlásomat). De 92 évesen már nem így gondolta, hanem késztelődött bármi nehézséggel szembe nézve nyugat felé. De idő közben rájött hogy már nem előtte van az élet hanem mögötte.

2018. júl. 28. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:
minek mennel akkor? nemetben jobb
2018. júl. 28. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!