Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tudtok olyan megbízható...

Tudtok olyan megbízható oldalt, amin keresztül ki lehet jutni Angliába munkát vállalni nyelvtudás nélkül?

Figyelt kérdés
Nyilván nem az ottani fizetésből akarok meggazdagodni, a cél az lenne, hogy megtanuljam a nyelvet amíg kint vagyok.
2016. jan. 28. 00:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
0 nyelvtudással nehéz. Tanulj itthon egy kis alapot először.
2016. jan. 28. 01:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Interpals.net nevű oldalon tudod gyakorolni az angolt, és ha szerencséd van, még barátokat is szerezhetsz, akik segíteni tudnának az adott helyen:)
2016. jan. 28. 07:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyelvtudás nélkül sehova nem jutsz, mert ha munkát vállalsz ott angolul kapod az utasításokat, amit vagy megértesz vagy mehetsz haza mert van más helyetted aki megérti. Egy angol alapfok házilag tanulgatva megvan 2-3 hónap alatt. Nehogy erre ne legyen már képes valaki.
2016. jan. 28. 10:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Alapfok megvan nekem is. Sőt, középfokú vizsgám is van, csak már 10 éve nem használtam a nyelvet, így biztosan nem boldogulnék el. A kimenetellel pont az lenne a célom, hogy megtanuljam, az se érdekel, ha egy fontot se tudok félretenni havonta, ez inkább amolyan befektetés. De ahhoz, hogy utána valami normális, végzettségemhez illő munkát kapjak (két kitüntetéses minősítésű mérnöki diplomám van), kell a nagyon jó nyelvtudás.
2016. jan. 28. 11:13
 5/5 anonim ***** válasza:

I love these cunts, "I've got the mid-level English language exam, but I can't seem to speak the fucking language."

Then why do people have to brag that they have passed the exam with certain level? Just don't get it.

2016. jan. 30. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!