Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 2018-ban mennyi a napidíj a...

2018-ban mennyi a napidíj a Horváth Rudolf Intertransport Kft-nél?

Figyelt kérdés

Szeretném megtudni hogyan épül fel a fizetés és jobban megéri-e nemzetközi gkv-ként mint a Lerton (volt révész) vagy a Waberer's

Azt tudom hogy van átvevő ember és ez fontos, takarítani kell a kamiont.

Rakodásért jár pénz?

SZJ Hungarynál például jár.

Tehát:

Hogyan épül fel a bér ?

Mennyi a napidíj ?

Vannak-e plusz juttatások ?

Csak a nemzetközi pálya érdekel.

Milyen irányúak a fuvarok?

2018. júl. 27. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyobb sikerrel járnál, ha egyenesen a cégnek írnál :)

Rudi az főleg deutsch és uk irány.

2018. aug. 25. 13:28
 2/3 anonim válasza:
Az év elején még nem volt napidíj, bár hirdették nagyon. Csupán sofőrcsalogatás. Km, plusz üanyagmegtakarítás a bérszámítás alapja. Vannak "reklámarcok" akik keresnek, de hidd el nem az a normális. A első hónap után jár 8000 Ft/hó melegkaja pénz egy kártyára, amit a cég saját konyháján vásárolhatsz le. Őrzött parkoló a személyautódnak. Egyébként jól főznek... Mindazonáltal nem ajánlom, h oda menj. Semmiképpen. Kamucég, magyar módra.
2018. szept. 18. 20:44
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Én sajnos vagyok olyan buta hogy itthoni cégnél akarok dolgozni de egyre inkább azt látom, hogy el kell menni Osztrák vagy szlovák bejelentéshez. Pedig küzdök. Próbálkozom a pávval és nem adom fel. De ha nem becsülik a munkát akkor nem harcolok. Megyek 100 km-rel többet és értelmes cégre akadok. Szomorú :(

2018. szept. 19. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!