Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ilyen gazdagok a Vietnám...

Miért ilyen gazdagok a Vietnámiak Magyarországon?

Figyelt kérdés

Utcán is látom öket a Gucci, Louis Vuitton, Michel Kors zacskójukkal ahogy kimennek a boltbòl, plusz az összesnek vagy BMW, MERCI, Porsche kocsija van ami biztos, hogy a több mint 10-15 milliós árkategóriába tartozik. Arról ne is beszéljünk hogy a gyerekeiknek (akár 10-11 éves) iPhonejuk van, az egèsz családnak!.

Ismerek eggyet, aki az osztálytársam. Nagyon el van kényesztetetve és mindig márkás ruhákba járkál, a szülei nagyon sok pénzt adnak neki és neki is iPhone ja van. Plussz télen nyáron nyaralni mennek és nem olcsó helyekre.

Mit dolgoznak? Miért keresnek 10-szer jobban mint az én szüleim(akik amúgy sokkal keményebben dolgoznak)? Sokkal gazdagabbak a magyaroknál mégis mi fogadtuk be öket?

2018. júl. 25. 22:38
1 2
 11/11 anonim válasza:
Hú engem is nagyon fel tudnak idegesíteni. A barátnőm is csíkszemű migráncs, és mindig azzal flekszel hogy milyen fenszi helyekre utaznak, meg hogy mennyibe került a Teslájuk. Bár ennek van jó oldala is: tegnap felajánlotta nekem az egyik felesleges Porschéjukat.
2019. aug. 30. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!