Miért ilyen gazdagok a Magyarországon élő vietnámiak?
Figyelt kérdés
Úgy tudom nem túl gazdag nép, de mindegyik amelyiket ismerem az gazdag, egy átlagos vagy szegény sincs köztük. Már a 20 éves vietnámi ismerőseim zsir új BMWkkel járnak. Nem értem, hogy van nekik ennyi pénzük?2015. febr. 2. 20:51
1/6 anonim válasza:
Én egy gazda vietnámit se láttam még. Olyan viszont kva sokat, aki egész nap ott ácsingózik a kis bódéja előtt és "ezeöccáé" árulja a gagyi minőségű ruhákat.
2/6 anonim válasza:
A nálunk lebukott drogtermesztők jelentős része vietnami (ez persze nem azt jelenti, hogy minden vietnami mariskát termel). Náluk már csak a kínaiak gazdagabbak.
3/6 anonim válasza:
Ja, és #1-nek: az csak a fedőcég.
4/6 anonim válasza:
Megerősítem. Miskolci vagyok, egyik családjának akit ismerek építőipari cége van másiknak aranybányája (igen aranybányája, szó szerint), odahaza a csemeték meg élik a 20 évesek luxus életét. Egyébként azért van ez mint az összes elnyomó diktatúrában mindenhol. Az a nagyon szűk felső réteg aki gazdag a gyerekeit szabad országokba küldi tanulni, élni, hogy biztosítva legyen a jövőjük. Lásd: Putyin lánya Hollandiában, Orbáné Svájcban, A kínai vezetőké Amerikában.
5/6 anonim válasza:
Én egyet ismerek, aki mellettem árult egy forgalmas helyen. Napi 12 órákat dolgozott, saját vállalkozásban, szombatonként is (=72 óra hetente szemben a 36 órás magyar átlaggal). Felesége Józsefvárosin játék nagykeres.
Sokat keres, keveset költ, előbb-utóbb ez BMW-hez vezet.
6/6 anonim válasza:
Utolsó áll a legközelebb az igazsághoz, én elég sok vietnámit ismerek, a párom is vietnámi. Azok közül, akiket ismerek, szinte mindegyik piacozik, ezerszer többet melózik az átlag magyarnál, akiknél a 6. napi munka az már botrány, aljasság, kihasználás, stb, náluk pedig a mindennapi munka is teljesen természetes, és mivel a kereskedelemről van szó, érthető, hogy van benne lóvé. Az itt élő gyerekeikkel viszont már vannak problémák, eléggé sznob népség, ők valóban csak annyit látnak belőle hogy sok a pénz, költsük el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!