Mi kell ahhoz, hogy kommandós lehessek?
Figyelt kérdés
Most Gimnáziumba járok. Kommandós szeretnék lenni, utána melyik iskolába kell elmennem?2010. jún. 18. 17:04
1/3 anonim válasza:
Kitartá,kötél idegzet, izom, teljes titoktartás. El kell végezned egy ugyan olyan sulit mint a rendőröknek (tudom mert haverom rendőr lessz ) attól függ meik városba vagy miskolc esetén 100-as de ott téged megesznek ha egyetemista vagy ha nem miskolc akk szerencséd van. Vagy irány pest. Leteszed a 2 évet feltételezem érettségivel szabadulsz és onnantól jelentkezhetsz rendőrnek, különleges alakulathoz stb de kösd fel a gatyát!
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a segítséget
2010. jún. 18. 21:55
3/3 anonim válasza:
Meg egy jó pár év küzdősport is, meg ki**szott kemény fizikum na meg a diploma.Remélem tudtam segíteni de szerintem beírod a keresőbe és ott is kiad vmennyi infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!