Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi kell ahhoz, hogy kidobó...

Mi kell ahhoz, hogy kidobó lehessek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kigyúrt, háromajtósszekrény test, kopasz fej. Bunkó modor.
2010. okt. 10. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szakma alapján valami Biztonsági őr-i papir de az első is tutti!
2010. okt. 10. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Az első nagyon szépen leírta!
2010. okt. 10. 20:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon jó,mert a kigyúrt test megvan.A 3 ajtós szekrény helyett inkább testem van:S:S:(:(:(.Bunkó modorom nincsen inkább akkor hagyom az egészet.:S
2010. okt. 10. 20:37
 5/8 A kérdező kommentje:
3 ajtós szekrény test helyett inkább 2 csak:(:(:(
2010. okt. 10. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem kell biztonsági őr papír sem, én úgy vettem észre, hogy ez a portázás dolog szájról szájra terjed a háromajtós szekrények körében, és van aki csak beugrik egyszer egyszer, hívják ide-oda, van aki rendszeresen jár valahova... de a legtöbbnek ez baromira nem főállás meg életcél. Csak kell a lé az asszonynak a kölöknek, a részletre, vagy csak szereti csinálni, bár az előbbi okokat nem néznéd ki belőlük, de komoly. Az én férjem is azért szokott portázni, mert jó plusz lé, de van rendes munkája is.
2010. okt. 13. 00:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja és a legjobb, hogy a bunkó háromajtós kidobó szekrény itthon egy jámbor ember, és az asszony hordja a nadrágot. :)
2010. okt. 13. 00:26
 8/8 anonim válasza:
keresd bogimefét ajánlani tudom!!! kérdés persze ha akció van felrakod kezed? acabokkal volt már balhéd? jelen voltál a nagyon készen vagyok kéne még egy bogyó fajta találkozón?
2024. jan. 8. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!