Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek sok vagy kevés...

Szerintetek sok vagy kevés ennyi fizetés?

Figyelt kérdés

Havi netto 3 millio forint.

Egy nagyobb hipermarket alvállalkozoja vagyok, és a termékeit áruteritem ugymond ,vagyis kisebb boltokba viszem,eladom nekik stb.

Igy jon nekem össze minden levonás után havi 3 millio . Napi 12-16 orás munkával sokszor hétvégén is, heti 7 napban,jo vagy rossz "fizetés"?

2018. júl. 17. 00:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%
Nekem ennyi a percbérem. Szerintem még dolgozz rajta.
2018. júl. 17. 11:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem én vok az a felhasználo'
2018. júl. 17. 12:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Nagyon jó fizetés csak ha belerokkansz mert nincs időd pihenni, akkor ezt nem fogod tudni végletekig csinálni.

1-2 évig mehet, aztán vagy abbahagyod vagy felveszel valakit és ő is fuvarozza.

2018. júl. 17. 19:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Vegyél fel két embert, akik dolgoznak helyetted, fizess nekik bruttó 300 ezer forintot fejenként, így rájuk költesz havi kb 800 ezer forintot, de neked marad 2,2 millió úgy, hogy szinte meg sem kell mozdulnod. Szerintem ez sokkal jobb üzlet, mint kidolgozni a beledet 3 millióért.
2018. júl. 18. 20:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Sosem értettem, hogy mit élvez valaki azon, hogy idióta kamu kérdéseket irogat ki.

Ha esetleg tényleg igaz lenne akkor meg jó nagy szerencsétlen vagy, ha nem veszel fel +2 embert havi 500-600e forint kültséged lenne, cserébe bőven lenne időd pénzt költeni

Egyébként nekem több a percdíjam, ezt is asszisztensel írattam le...lenne kitől tanulnod öcsi

2018. júl. 19. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!