Nem érdekes, hogy itt ezen az oldalon ha szóba kerülnek a fizetések, mindenki 300-500 ezreket keres és mindenki diplomás?
"Szerinted egyik diploma sem jó semmire?"
Én azt mondom azén diplomáim WC-papírok. És amit reményem lenne megszerezni (bölcsészvonal...) az uilyen trágyasemmi.
Belőlem a hajdani kettes matekommal 45 felett ne lesz már se mérnök se IT-s, de még orvos se.
Ami reményem lenne, a meglevő kettő bölcsészpapír mellé egy újat szerezni. Az menne!
Na de az meg minek.
Az előző kettő is mit ér szart se.
# 52/
Egy jól ismert troll, nem kell vele komolyan foglalkozni. Néha közalkalmazott 2 diplomával, néha melós akit hónapok óta nem fizetnek ki, néha az isten tudja micsoda. Teljesen zavart szegényke.
Miért mit mondasz? MIT?????? Komolyan nem értem. Mit?
Hogy tegyek le egy újabb WC papírnak is beillő semmi diplomát újabb évek alatt újabb súlyos százezrekért? De MINEK???? MIneK???
NE WC papírt szerezz, hanem valamire való papírt, amivel keresni is lehet. Nem tudom mit nem lehet ezen értelmezni, elmondtam egy alternatívát, nem tetszett. Ahogy neked semmi nem tetszik se itt, se máshol, amikor éppen más szerepbe képzeled magad! :)
A 8 általánossal rendelkező fizikai munkavállalóink simán hazavisznek Budapest vonzáskörzetében nettó 250-300 ezret. Egy lapátos ember is megkeres ennyit egy nagyobb építkezésen. Meg a barátnőm manikűrösként is és a fodrász kolléganője is. Ha nem tetszik valami változtatni kell, nem itt skizoként reagálni hol jobbról, hol balról, mindig más személyiséggel.
A világon a legkönnyebb otthon ülni és sírni, hogy nekem milyen sz*r. Hát ha nem teszel ellene, akkor további boldog picsogós életet! :) És tényleg ez volt az utolsó válaszom neked.
"8 általánossal rendelkező fizikai munkavállalóink simán hazavisznek Budapest vonzáskörzetében nettó 250-300 ezret."
Igen,ez a hazug "vállalkozó" duma. Te add már meg akkor légy kedves az elérhetőségeiteket. Hol visz haza betanított munkás 300 nettót?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!