Nem érdekes, hogy itt ezen az oldalon ha szóba kerülnek a fizetések, mindenki 300-500 ezreket keres és mindenki diplomás?
De emberek. Mondok mást.
Állami közfogi program. Kb 5000 diplomás dolgozik benne jelenleg zömében kult közfogisként és kapják a nettó 70-et.
Nem hisszük el? Na akkor KSH vagy
és tessék megnézni.
Diplomás emberek nettó 70-ért.
Bp-en is.
Na?
egyrészt igen, aki keveset keres, az nem kérkedik vele, hanem csendben van.
a másik meg, h azért fenntartásokkal kell az olyan kijelentéseket is kezelni, hogy 500at-1 milliót keres.
kicsit azért furcsa, h itt a többség halálra keresi magát, miközben 2 mondatot nem tudnak értelmezni.
Eleve nem értem ezt a hülyeséget, aki szerint a "többség itt milliókat keres". Évek óta itt vagyok a GYIK-on de én sokkal többet látom a minimálbéres / közmunkás sírást, mint a fél millát kereső programozókat.
De ha így is lenne és én nézek rossz irányba mindig akkor is érthető:
A csóró közmunkás nem ér rá és lehetősége sincs itt lógnia GYIK-on. Míg a multi irodista (pl. a szállóige "programozó") meg ráér, mert nincs agyon terhelve, szellemi munka mellett mindig engednek némi kikapcsolódást, mert lehetetlen 8 órát lenyomni. Nyilván felnéznek ide ilyen emberek is. Ők meg jól keresnek és nem titkolják.
"Nem érdekes egy kicsit ,hogy ide ennyi
"mérnök,informatikus,programozó" jár?"
Szerinted kik hajlamosabban rendszeren netes fórumokat követni, órákon át gép előtt kockulni, a "pék,árufeltöltő,munkás", vagy a "mérnök,informatikus,programozó"? Akár munkaidőben, kinek van lehetősége időnként ránézni a gyk-ra, ki van szinte végig gép és net előtt, a "pék,árufeltöltő,munkás" avagy a "mérnök,informatikus,programozó"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!