Milyenek a munkapiaci lehetőségek jelenleg egy 36 éves nő számára, aki adminisztrációs munkát keres?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, olyanok véleményére, akik jelenleg hasonló munkát keresnek, vagy a közelmúltban kerestek.
Felmondást tervezek a munkahelyemen, sajnos meg kell lépnem mindezt, lassan az egészségemet veszélyeztetem.
36 éves nő vagyok, egy üzemben vagyok üzemi adminisztrátor, afféle mindenes. 165.000 Ft-ot keresek, németet alapszinten beszélem és inkább írásban. Mit gondoltok, egy magamfajta milyen gyorsan talál hasonló munkát, illetve ez a bér reális jelenleg a munkaerőpiacon?
Nos, a helyzet a következő:
Igen, sok helyen a 35 év feletti nőknek nehezebb elhelyezkedniük - de ez kormánytól független, ugyanis még sehol nem volt a Fidesz, amikor én 35 feletti voltam és már akkor sem volt "divat" felvenni az "idősebbeket".
De legnagyobb megdöbbenésemre a munkaügyi központban az előttem álló fiatal, 35 alatti hölgy meg arra panaszkodott, hogy őt meg azért nem veszik fel, mert "biztos gyereket akar".
A nemet nyelvet, ha van letjogosultsaga a nyelvi szinteknek, azt legalabb kozepfokra felkellene tornasznod.
Logisztikai adminisztratorokat keresnek.
Kerdes, hogy a korzetedben van e ilyen allas?
Ha olyan allasra jelentkezel, ami hasonlit a jelenlegi munkakorodhoz, meg elonybe is leszel.
Nem tudom, hogy mennyire kot a csalad, baratok, de tavolabb is nezelodhetsz. Mondjuk ott bele kell kalkulalni a szallas koltseget is.
Esely az van. Kerdes hol, mennyiert, milyen aron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!