Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyenek a munkapiaci lehetősé...

Milyenek a munkapiaci lehetőségek jelenleg egy 36 éves nő számára, aki adminisztrációs munkát keres?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra lennék kíváncsi, olyanok véleményére, akik jelenleg hasonló munkát keresnek, vagy a közelmúltban kerestek.

Felmondást tervezek a munkahelyemen, sajnos meg kell lépnem mindezt, lassan az egészségemet veszélyeztetem.

36 éves nő vagyok, egy üzemben vagyok üzemi adminisztrátor, afféle mindenes. 165.000 Ft-ot keresek, németet alapszinten beszélem és inkább írásban. Mit gondoltok, egy magamfajta milyen gyorsan talál hasonló munkát, illetve ez a bér reális jelenleg a munkaerőpiacon?

2018. júl. 15. 11:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nos, a helyzet a következő:

Igen, sok helyen a 35 év feletti nőknek nehezebb elhelyezkedniük - de ez kormánytól független, ugyanis még sehol nem volt a Fidesz, amikor én 35 feletti voltam és már akkor sem volt "divat" felvenni az "idősebbeket".

De legnagyobb megdöbbenésemre a munkaügyi központban az előttem álló fiatal, 35 alatti hölgy meg arra panaszkodott, hogy őt meg azért nem veszik fel, mert "biztos gyereket akar".

2018. júl. 15. 12:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A nemet nyelvet, ha van letjogosultsaga a nyelvi szinteknek, azt legalabb kozepfokra felkellene tornasznod.

Logisztikai adminisztratorokat keresnek.

Kerdes, hogy a korzetedben van e ilyen allas?

Ha olyan allasra jelentkezel, ami hasonlit a jelenlegi munkakorodhoz, meg elonybe is leszel.

Nem tudom, hogy mennyire kot a csalad, baratok, de tavolabb is nezelodhetsz. Mondjuk ott bele kell kalkulalni a szallas koltseget is.

Esely az van. Kerdes hol, mennyiert, milyen aron.

2018. júl. 15. 12:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el pályázni országosan a képzettségednek megfelelő állásokra: 1 hónapon belül ki fog derülni mennyit érsz a piacon: hova hívnak be, milyen munkákra, felvesznek-e vhova és mennyiért.Itt nem tudjuk megmondani, se megjósolni, hogy mennyiért és főleg mennyi idő alatt tudsz elhelyzekedni. Bp-en 40ig esélyes, hogy felvesznek, afölött tényleg kicsi az esélyed interjúra.
2018. júl. 15. 15:56
 14/14 anonim ***** válasza:
62%
Hagyjátok már ezt a kamu dumát. 36 évesen ereje teljében van, fiatal, tud dolgozni, van is munkatapasztalata. Miért ne vennék fel? Uncsi már ez a szöveg, hogy mindenkit le öregeznek harminc valahány évesen. Lefogadom hogy tinik irogatnak ide nagyrészt. Több ismerősöm is van, aki ilyen korban kezdett új képzésbe, azóta lediplomáztak és egyiknek sem volt elhelyezkedesi problémája. De olyan is van aki munkahelyet váltott csak és 1-2 hónap alatt talált melót. Kérdező,mi a végzettséged?
2018. júl. 15. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!