Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek, ha soha nem...

Mit tegyek, ha soha nem szeretnék teljes állásban dolgozni?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, eddig elég jól kihúztam, most fejeztem be a BSc diplomámat. De igazából rájöttem, hogy ami munka a "szakmámban" tetszene nem vagyok elég kompetens hozzá, vagy autót kell hozzá vezetni, amiben pedig elég selejtes blfsz vagyok... és bármennyi gyakorlással se menne, pláne céges autót kockáztatni. Félek és egyben utálok autót vezetni. :D így diákmunkákat csináltam, meg az most is van, hogy legyen pénzem, de heti 5*8 órát képtelen vagyok dolgozni, onnantól egyenes út a nyugdíj és a halál felé, hogy ez elkezdődik, úgy érzem. Most még mentőövnek ott van ugyanennek a szaknak az MSc-je, azzal még két évet kihúzhatok. De utána nem tudom mit kezdjek az életemmel. :'(

2018. júl. 5. 22:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Menj el újságírónak: kötetlen, mozgalams, és a legtöbb helyen szerintem napi 6 óra munkabefektetéssel el lehet végezni a feladatokat, a pénz okés. Néha hétvégi ügyeletet be kell vállalni.
2018. júl. 18. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!