Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan rajtam kívül...

Van itt olyan rajtam kívül aki programozóként közmunkában dolgozik?

Figyelt kérdés
Baja és térségében csak így lehet szoftvert fejleszteni...
2018. júl. 5. 15:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ez mekkora kamu, Pesten kevés a nettó 300 ezer, de közben Baján kijössz 70 ezerből. A kaja Pesten se drágább (legalábbis az alapanyag - tanulj meg főzni), lakást kivehetsz többedmagaddal is (gyanítom, Baján se egyedül laksz havi 70-ből), hazautazni nezg lehet
2018. júl. 7. 15:08
 12/24 anonim ***** válasza:
*hazautazni meg lehet tömegközlekedéssel is, nem muszáj benzint zabáló autóval (amit fenntartani is érdekes lehet havi 70-ből).
2018. júl. 7. 15:09
 13/24 anonim ***** válasza:

Kérdező ... 18 éves tapasztalattal milyen 300 nettóról beszélsz? Annyit a junior átlagfizetés Budapesten.

Egy opciót tudok elképzelni.

Mondok egy története.

Rengeteg helyen C/C++ fejlesztőt keresnek, mert fent kell tartani a régi C kódot és C++ban fejleszteni.

Az ilyen helyeken még rengeteg régi "nagy" programozó van, aki hozzád hasonlóan, már legalább 15-20 éve van a szakmában.

Az ilyen cégeknél általában az ilyen emberek a régi bevállt szokás szerint fejlesztenek. Az az lehet, hogy a C++ban már van objektum orientáltság és azt várják el tőlük, hogy aszerint fejlesszenek, de az ilyen öreg kollégák csak látszatban alkalmazzák az OOPt.

Vannak benne osztályok .. Tudnak csinálni egy UML diagrammot és látszatra "jól van az úgy", majd amikor egy hozzá értő közelebről megvizsgája szívrohamot kap :D

Az a baj a legtöbb öreg fejlesztővel (nem mindenkivel), hogy nem hajlandó tanulni és hajlamos a régi szokásaira hagyatkozni és ha rajtuk állna még mindig Waterfall metodológiával fejlesztenének. :)

Igen, az ilyen emberek nehezen és rosszul fizető állásokat kapnak.

2018. júl. 18. 13:14
 14/24 anonim ***** válasza:
Ez tuti Kanu, kizárt hogy ilyen létezne!
2018. júl. 19. 01:45
 15/24 A kérdező kommentje:
Ha nem hiszitek, próbâljâtok ki viděket.
2018. júl. 22. 08:59
 16/24 anonim ***** válasza:

Van egy idősebb kolega. Nem szereti az új technológiákat, ő még a delphiben nőtt fel, abban is marad meg.

1 millió feletti fizetésért dolgozik, mert ma már annyira nincs senki aki ilyen elavult dolgokkal foglalkozna.

Ez az 1 millió egyébként úgy jött be, hogy aláírattak vele egy 10 éves határozott idejű szerződést, hogy addig marad, mert hatalmas a hiány.

Én fiatal vagyok, java-ban dolgozok, nettó 450-ért de sosem írnék alá 10 éves szerződést 1 millióért. Sosem lehet tudni hogy mit hoz a jövő.

Ha ilyen technológiákhoz értesz, tényleg javaslom hogy a nagyobb multikat nézd meg. Lassabban változnak, sok a legacy kód.

2018. júl. 22. 09:38
 17/24 anonim ***** válasza:

15# Elhiszem, hogy vidéken kevés a lehetőség és a pénz, de azt mondtad, hogy Budapestre nem jönnél fel nettó 300ért dolgozni.

Én csak azt írtam le, hogy itt ott kezdődik az átlag junior fizetés..

Többéves tapasztattal már közel sem ennyi. Max ha maradi vagy és nem vagy hajlandó új dolgokat tanulni

2018. júl. 22. 11:13
 18/24 A kérdező kommentje:
A profession.hu oldalon egy informatikus állás sem volt közel egy éve...
2018. aug. 5. 11:25
 19/24 anonim ***** válasza:
Folyamatosan rengeteg van, ne kamuzz
2018. aug. 5. 18:51
 20/24 anonim ***** válasza:

Profession.hu? :) Amúgy azt írtad, hogy programozó vagy. Kb minden nyelven van mindig 5-6 állás, amik többnyire pár naposak, azaz nagyon friss hírdetések.

Meg még legalább van 2-3 ilyen nagyobb oldal.

A LinkedInen ha van egy jó profilod és bejelölöd, hogy állást keresel, akkor akár naponta több állásajánlatot kapsz üzenetben. ... Igen, jól érted. Nem te keresed, hanem a HRes fejvadászok írnak rá.

Rengeteg lehetőség van. Ez tuti kami kérdés.

2018. aug. 5. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!