Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet kijutni az...

Hogyan lehet kijutni az USA-ba programozóként?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok, 5 éve dolgozom fejlesztőként Budapesten. Nem konkrét lépésekre vagyok kiváncsi, hanem általános tanácsokra.
2018. máj. 28. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Cégen keresztül-

Külföldi munkahelyre jelentkezel itthonról

Kimész és onnan jelentkezel

Beajánlanak valahova

2018. máj. 28. 17:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ki mész, elkezdesz dolgozni és gyorsított eljárásban kaphatsz zöldkártyát, mert hiány szakma a programozás, de elvileg munkavállalói vízus is van.

Inkább az amerikai nagykövetséget keresd fel, ezzel kapcsolatban és is csak hallomásból tudom ezeket, mert hasonló dologról gondolkozom, de nekem még nem aktuális.

2018. máj. 28. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vannak cégek, amiknek elég fejlett internal mobility programjuk van, azzal viszonylag egyszerű.

Pl az EPAMnak marha sok állása szokott lenni az USA-ban, amire közvetlenül is lehet jelentkezni, elég sok kelet-europait vittek már ki. (Bár amúgy elég hitvány egy cég szerintem, de ugródeszkának jó lehet)

2018. máj. 28. 19:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. máj. 29. 07:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért mennél ki? Anyagi, vagy szakmai szempont?
2018. máj. 30. 23:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Néha már nagyon elegem van a tipikus irigykedő magyar honfitársaimból. Persze mindenhol vannak ilyen emberek, de talán nálunk ez erősebben van jelen.
2018. máj. 31. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!