Felesleges pénzem van?
16 eves vagyok es szerintem ki vagyok tomve rendesen...
az a helyzet hogy nincs szuksegem a penzem negyedere sem mindent mekapok a szuleimtol es nem veszek magamnak semmit igyekszem minimalista eletet elni es nem kolteni felesleges cuccokra ,ost pl szivesen vennek egy ray ban vagy gucci szemuveget de az igazsag az hogy meg egy 2-3 ezer forintos szemuvegre sincs szuksegem.Minek az a szemuveg? hogy bájologjak az idegeneknek az isokléban és az uttcán?Nagy lofittyet inkabb megtartom azt ba 80 ezret ami a szemuvegre menne mert feleslges.
Nekem boven eleg ha az alapszuksegleteim ki vannak elegitve a kulturalodasomat en finanszirozom
filmekkel
konyvekkel
zenekkel
jatekokkal
ezek mindegyike fennt van a neten
orulok hogy elertem az anyagi fuggetlenseget ily fiatalon....
csak ra kellet jojek hogy egy fogyaszto vagyok.
amugyis az a napszemcsi elertektelenedik hamarosan vagy ellopjak vagy csk siman osszetorom...
NEM adom oda senkinek a penzt mert senkinek nics ra szuksege egy hajlektalannak vegkepp nincs szukseg penzre.
huhh valojaban senkinek sincs szuksege penzre
sajat erombol vagy
nem dicskeszem csak kinyilvanitok
Igen, felesleges pénzed van.
Mivel nem volt más kérdés, gondolom ennyit akartál csak megtudni.
:D ez egy hulyeseg
1 keveset vagyok kinnt
2 ha nem konkretan a napba nezek nem lesz bajom
“:D ez egy hulyeseg
1 keveset vagyok kinnt
2 ha nem konkretan a napba nezek nem lesz bajom”
Ezek szerint, a magyar mellett bioszból és fizikából is buktál, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!