Megvalósult álmaid része a munkád, vagy nem volt lehetőséged azt csinálni amit szeretnél szívből, hivatásból?
Nekem igen.
Kiskorom óta tervezőmérnök akartam lenni, és ezt el is értem.
Viszont ez nem egy olyan meló hogy reggel csak úgy kiugrom az ágyból hogy mehessek dolgozni. Sajnos a tervezői munkának csupán a töredéke a valódi tervezés, szóval néha elég unalmas és idegesítő(engedélyeztetés).
+ néha úgy gondolom, hogy a kétkezi munka, persze ha megfizetett, akkor jobb mint egy ilyen szellemi foglalkozás, mert akkor nem kéne éjjelente azon rágódnom, hogy mit felejtettem ki a tervből..
Ja és nem lehet szépet és jót tervezni, mert az nem jó az önkormányzati góréknak és sokba is kerül. Gagyit tervezni, amiért szidni fognak a lakosok, nem túl jó érzés, de ezért fizetnek... Viszont ha sikerül kiharcolnom a jobbik változatot, az nagyon jó érzés!
Tudod, én bármiylen munkát csinálnék szívből és hivatásból, ha megfizetnék, és ezalatt azt értem, hogy 5 -7 év kemény meló után annyi pénzt szedhetnék össze, hoyg a büdös életbe többé ne keljen melóznom!
Van ilyen munka tudom, csak a hozzá szükséges papírokat, végzettségeket nem könnyű megszerezni ahoz is pénz kell vagy idő de a kettő ugyanaz..
ma 09:02
CSeréljünk!
Gyártósori gépkiszolgáló, hibaelhárító (operátor) vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!