Két osztrák Bachelor végzettséggel,33 évesen tapasztalat nélkül nagyon rosszak az esélyeim Magyarországon?
Tènyleg kèt egyik legpiackèptelenebb szakmàt kitanulni,nem is èrtem.
Lètező legrosszabb szakokat vègezted el.
Tènyleg mièrt nem mentèl inkàbb pènzügyre,alkalmazott közgàzra vagy pènzügyi matekra?
Ezekkel mehetnèl szèpen BIG4-okhoz normàlis fizukèrt ès nem 12 èv tapasztalattal kapnàl 500e nettót amire egy 2 èves múltú szoftvermèrnök huzza a szàjàt nem,hogy 12 èv tapasztalattal.
Ràadàsul tapasztalatod sincs,nem akarlak elkeseríteni de ez a meggondolatlan szak vàlasztàs plusz nem dolgoztàl nem jó ajànló levél,33 èvesen màr senior az ember sőt màr menedzserkènt dolgozik ès vagy szakértő egy tèmàban.
Én nem értem hogy nem találtál munkát kint, igaz országon belül mozdulni kellene, pl Dél-Tirolban rengeteg magyar dolgozik a turizmusban, persze a java kiszolgáló személyzet, de szerintem szaktudással és a nyelvvel ott is találnál előrelépési lehetőséget.
Amúgy itthon ahogy írták a nyelvtudás az aduász, menj multi céghez, ismerősöm most lett anyagbeszerző egy multinál, csak angolul kommunikál egész nap, és neki se volt más a kezében, mint a nyelvtudás, a többire megtanították és 450et keres netto.
Jó angol és jó német nyelvtudással Budapesten biztos hogy találnál munkát a turizmusban.
Lehet hogy kezdetben nem manager lennél és nem bruttó 500.000-et keresnél, hanem csak bruttó 300.000-et, viszont ha a férjed is bruttó 300.000-et kapna MINIMUM, akkor abból már ketten eléldegélnétek Pesten is. Persze nem nagy lábon, de meg lehet élni. Azután ahogy telnek az évek a fizetések is szépen növekednének.
Én a helyedben a mestert nem végezném el. Szerintem túl sok pluszt nem adna...
Gondolom most 30-31 lehetsz. Inkább kezdj el már most munkát nézegetni Budapesten (profession.hu, workania, monster, Linkedin) és fogadd el az esetleges alacsonyabb fizetést ígérő, de szakmai tapasztalatot nyújtó cég ajánlatát.
Van már stewardess tapasztalod, az is több mint a semmi, mivel emberekkel foglalkoztál, ezért bekerülhetsz egy utazási irodába vagy lehetsz céges utazásszervező is akár.
A pályakezdő 23-25 évesekhez képest, akik alig mernek idegennyelven megszólalni, te előnyben leszel.
Hajrá és sok sikert kívánok neked! :)
u.i.: Ha nem gond, én szívesen venném, ha akár nekem privátban vagy akár itt, néha-néha megírnád hogy sikerült-e elhelyezkedned vagy sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!